Keystone logo

40 MSc Programe în Științe naturale Geografie Geoinformatică 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științe naturale
  • Geografie
  • Geoinformatică
Domenii de studiu
  • Științe naturale (40)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științe naturale Geografie Geoinformatică

Într-o piață competitivă de locuri de muncă, un Master of Science (MSc) oferă o educație de specialitate care se califică absolvenți pentru o serie de oportunități unice și de plată de mare carieră. De obicei, luate ca o continuare a unui Bachelor of Science, un Master oferă studenților posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor de domeniul lor și de a crește valoarea lor ca angajați.

Viitorii studenți pot întreba, ceea ce este un Master in geoinformatică? Este o diplomă postuniversitară, care este obținut prin a studia cum știința informații sunt utilizate drept cadru pentru a captura, proces și afișa date spațiale. Pentru viitorii studenti interesati în intersecția de tehnologia digitală și știință geografică, acest grad oferă o fundal de învățământ care pot fi aplicate practic, atât în ​​sectorul public și privat.

Cu o cerere din ce în ce tot mai mare de persoane instruite în informatică, geoinformatică oferă cursuri de formare tehnică în instrumente digitale care face absolvenții relevante într-o piață de muncă competitivă. O MSc în geoinformatică învață foarte specializată și căutate competențe utilizate într-o varietate de domenii.

Multe școli oferă grade avansate în geoinformatică, iar costul unui Master variază de la școală la școală. Pentru cei interesati de un program de geoinformatică, contactarea școlilor direct este cel mai bun mod de a evalua costul total al unui grad.

Geoinformatică este un domeniu care poate fi aplicat direct la un număr de cariere și funcții specializate. În afara de cercetare academică, un absolvent poate aștepta să găsească oportunități în guvern, sectorul privat, și sectorul non-profit.Cu un background în analiză și modelare geospațiale, absolvenții pot folosi gradul lor de a furniza date mai exacte și utile pentru a rezolva problemele pentru o varietate de industrii, inclusiv construcții, management de transport, serviciile de navigație digitale, management de mediu, precum și planificarea urbană.

Un număr de instituții din întreaga lume oferă programe excelente postuniversitare în geoinformatică. Au Baza de date on-line este un loc minunat pentru a începe cercetarea și compararea diferitelor universități. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.