Keystone logo

28 MSc Programe în Științe naturale Științele Pământului Geoștiințe 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științe naturale
  • Științele Pământului
  • Geoștiințe
Domenii de studiu
  • Științe naturale (28)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științe naturale Științele Pământului Geoștiințe

Dacă sunteți în căutarea de a avansa in cariera ta si te conduce spre un viitor interesant, ia în considerare achiziționarea de un Master in Geoscience. Acest grad excelent vă poate ajuta să face o impresie într-o piață de muncă provocatoare și prim-te pentru o cariera de conducere lumea științifică.

Ce este un Master in Geoscience? Acest program inspirat angajează elevii săi cu activitate de cercetare-rata de top în știința pământului. Un curriculum în Geoscience cuprinde mai multe domenii unice de studiu, în scopul de a oferi studenților o înțelegere mai amplă a lumii din jurul lor. Elevii vor desfășura activități proprii de cercetare in timp ce invata despre un climat polar, dinamica crustale, structura planetar și evoluție. Ei vor studia, de asemenea, modul de a preveni multe pericole naturale, care afecteaza globul.

Există multe beneficii de care se confrunta aceste studii ample de curs în Geoscience.De la paleontologie la geofizica, persoanele de învățare despre fascinanta lume a Geoscience pot beneficia de instruirea de experți în domeniu și de a descoperi cum de a modela viitorul planetei.

Taxele și costurile trece printr-un master Geoscience poate varia în funcție de universitate și programul pe care îl selectați. Cu multe școli la nivel mondial pentru a alege de la, este important să se intereseze cu privire la orice costuri necesare pentru absolvire, înainte de a comite un program.

Există mai multe oportunități disponibile pentru persoanele care au absolvit programe de Master lor în Geoscience. Cu formare expert în geologie structurală și evoluția seismic, absolvenții se pot aștepta la o carieră în curs de dezvoltare industriile miniere sau de hidrocarburi. Multe persoane continua, de asemenea, propriile lor independent de cercetare în momentul încheierii MSc lor, ceea ce duce la descoperiri interesante care pot ajuta beneficia de pe pământ.

&nbsp

Inscrie-te on-line astăzi pentru a începe o călătorie interesantă în lumea Geoscience. Cu un grad de drept on-line la dispoziția lor, elevii sunt capabili să își lărgească orizonturile cu o educație la nivel mondial. Baza de date largi vitrine mai multe școli care se specializează în programele Geoscience cuprinzătoare, care permite studenților săi de a menține viața lor de zi cu zi în timp ce avansează educația lor. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.