Keystone logo

8 MSc Programe în Științe naturale Fizică Fizică teoretică 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științe naturale
  • Fizică
  • Fizică teoretică
Domenii de studiu
  • Științe naturale (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științe naturale Fizică Fizică teoretică

Pentru căile de carieră în care o diplomă de licență este considerată insuficientă, puteți urma un Master of Science. Aceste programe pot acoperi o varietate de subiecte și de obicei durează aproximativ unu până la doi ani pentru a finaliza.

Ce este un MSc în fizica teoretică? Fizica este o ramură a științei legate de fenomenul natural al universului. În timp ce fizicienii experimentali încearcă să exploreze legile naturale prin metoda științifică, fizicii teoreticieni încearcă să le explice. Modelele matematice avansate și abstractizările sunt folosite pentru a prezice și a raționaliza forțele care guvernează universul. Domeniile de concentrare includ de obicei fizica analitică, nanofizica și fizica matematică.

În programul dvs., în general, dezvoltați abilități puternice de analiză și gândire critică de la prezicerea și observarea rezultatelor modelelor teoretice. De asemenea, puteți învăța cum să comunicați matematica avansată și cum funcționează universul pentru ceilalți. Aceste abilități vă pot ajuta să vă faceți un candidat mai bun la locul de muncă și să oferiți mai multe oportunități.

Ar putea fi dificil să se atașeze un preț specific la un Master of Science în Fizica Teoretică. Majoritatea instituțiilor au un cost pe unitate, dar nu este nemaipomenit să vedeți o taxă fixă ​​percepută pentru program. Suma exactă variază de obicei în funcție de costurile suportului și de prestigiul unei universități.

De obicei, majoritatea locurilor de muncă disponibile sunt legate direct de fizica teoretică, cum ar fi un cercetător științific. Dacă alegeți o specializare, este posibil să găsiți un loc de muncă în acest sector. Un accent nanofizic, de exemplu, ar putea duce, eventual, la o carieră ca specialist în nanotehnologie. Un maestru face, de asemenea, o piatră de hotar utilă pentru un program de studii doctorale sau pentru un profesor de știință.

Teoria fizică teoretică este un curs relativ comun, deși exclusiv, de studiu. În mod obișnuit, chiar și aspectele unice ale programului ar trebui să vă fie deschise. Dacă aveți deja un program ocupat, studiul cu frecvență redusă poate fi o opțiune utilă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.