Keystone logo

34 MSc Programe în Studii economice FinTech 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii economice
  • FinTech
Domenii de studiu
  • Studii economice (34)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii economice FinTech

Obținerea unui Master of Science poate fi o modalitate eficientă și satisfăcătoare de a obține locuri de muncă mai lucrative și poate ajuta studenții să se pregătească pentru un program de doctorat. Acest grad de doi ani oferă un studiu mai intensiv asupra domeniului ales de student.

Ce este un MSc în Fintech? Acest domeniu de studiu, denumit uneori tehnologie financiară, se concentrează pe utilizarea tehnologiei în lumea finanțelor pentru a ajuta tranzacțiile și cercetarea datelor să devină mai practice și mai eficiente. Lumea fintech-urilor se schimbă din ce în ce mai mult pe măsură ce crește popularitatea și necesitatea. Pe masura ce tehnologia se imbunatateste deasupra si dincolo, studentii fintech pot folosi acest grad avansat pentru a le ajuta sa ii pregateasca pentru cariere in acest domeniu. Unele cursuri pot acoperi sistemele tradiționale de finanțe și de afaceri, cum ar fi contabilitatea și managementul. Alte cursuri pot fi concentrate puternic în jurul metodelor de cercetare și analitice pentru a aprofunda înțelegerea studenților cu privire la aplicarea fintech în lumea reală.

Mulți angajatori afirmă că elevii de la fintech sunt deseori foarte analitici și prezintă abilități puternice de gândire matematică. Studenții Fintech tind să fie rapidi și adaptabili la orice situație.

Locația unei școli, câte cursuri se află într-un program și alți factori pot influența toate costurile obținerii unui grad avansat. Elevii care sunt interesați să compare studiile sunt încurajați să contacteze birourile de admitere la școală pentru mai multe informații.

Deoarece fintech-ul lumii continuă să se dezvolte și să avanseze, la fel și numeroasele posibilități de carieră. Elevii cu o diplomă avansată în acest domeniu s-ar putea să se afle în competiție pentru poziții de conducere mai înalte decât un student fără master. Oportunități de carieră există într-o varietate de industrii pe care elevii pot alege, cum ar fi bănci, agenții guvernamentale, firme de consultanță și multe altele. Unii studenți pot alege să lucreze în calitate de analiști financiari pentru a ajuta la elaborarea planurilor de investiții și a tendințelor pieței de cercetare prin simulări computerizate, iar inginerii financiari pot găsi adesea poziții la instituțiile financiare sau pot dezvolta consultanță independentă.

Elevii pot urma o diplomă de master în aproape orice țară și multe universități oferă cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.