Keystone logo

1 MSc Programe în Studii de design Ergonomie 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de design
 • Ergonomie
Domenii de studiu
 • Studii de design (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MSc Programe în Studii de design Ergonomie

  Cele mai multe programe de Master of Science grad au o temă de specialitate, care se bazează pe fundamentul studiilor universitare. se concentreze în continuare pe un anumit subiect poate oferi studenților cu un avantaj competitiv în industrie.

  S-ar putea să vă întrebați, ceea ce este un Master in ergonomia? Acest program presupune folosirea științelor de bază ale psihologiei, fiziologie și anatomie pentru a studia interactiunile dintre oameni, lucrurile pe care le fac, obiectele pe care le folosesc, și mediile lor. Scopul este de a aplica principiile teoretice, metode și date pentru a optimiza modele pentru performanța sistemului în ansamblu și starea de bine. Exemple ale curriculum-ului includ factorii umani, metode de cercetare, psihologia industrială și organizațională, regresie multiplă, analiza variației, manipularea pacientului, sănătatea fizică la locul de muncă, și medicina sportivă.

  Absolvenții cu un Master of Science în Ergonomie tind să aibă abilități organizatorice, de productivitate, de implicare, munca în echipă, și de comunicare excepționale.Acest program vă ajută să-ți perfecționa abilitățile suplimentare, care produc multe beneficii într-o varietate de cariere legate de afaceri.

  Costul de a câștiga un Master of Science grad diferă în funcție de instituție, județul de studiu și durata programului. Pentru a intelege costurile implicate cu programul de alegere, contactați biroul de admitere din școlile care vă interesează.

  Cariere în ergonomie sunt destul de competitiv, mai ales în domeniul terapiei fizice, medicina sportivă și de cercetare. Absolvenții pot găsi ei înșiși sisteme și echipamente de proiectare, sau prin utilizarea de proiectare de informații pentru a înțelege sarcinile și utilizatorii. Anumite posturi pot include consultant uman factori, terapeut ocupațional, ergonomist, om-mașină inginer interfață, cercetător utilizator, consultant de risc, designer industrial, profesor, strateg de design, si inginer gradul de utilizare.

  Clasele sunt disponibile la nivel internațional, atât full și part-time, iar multe școli oferă cursuri on-line pentru a găzdui nevoile profesioniștilor care lucrează ocupat. Pentru a găsi școala potrivită pentru tine, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.