Keystone logo

13 MSc Programe în Pedagogie Predare Educație fizică 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Pedagogie
  • Predare
  • Educație fizică
Domenii de studiu
  • Pedagogie (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Pedagogie Predare Educație fizică

MSc reprezintă Master of Science și este o diplomă postuniversitară acordată studenților care au stăpânit cu adevărat abilitățile în domeniile alese. În mod obișnuit, aceste domenii sunt de natură științifică sau tehnică, dar unele științe sociale pot fi eligibile pentru un MSc, de asemenea.

Ce este un MSc în educația fizică? Acesta este un program de diplomă care are ca scop instruirea elevilor cu privire la intraturile și ieșirile din educația fizică pentru a construi o cunoaștere avansată a domeniului. Concentrându-se pe cursuri axate pe știința exercițiului, fitness și sănătate, educație fizică și pedagogie sportivă, participanții la acest program pot învăța mai multe despre ceea ce face ca educația fizică în școli să funcționeze și cum să o facă cât mai eficient posibil. Aceasta implică o înțelegere aprofundată atât a științei cât și a psihologiei din spatele exercitării și a bunăstării în ansamblu.

Pe parcursul programului, elevii ar putea învăța să exceleze în mai multe aptitudini utile, inclusiv analiza critică, lucrul într-un mediu multicultural și conducerea. Aceleasi deprinderi la locul de munca imbunatatesc viata de zi cu zi a studentilor, oferindu-le instrumentele necesare interactiunii si construirii relatiilor cu cei din jurul lor.

Costul unui program este dificil de determinat pur și simplu deoarece costul școlarizării se schimbă în funcție de școala care oferă cursurile. Un student care dorește să planifice financiar pentru obținerea unui Master în Educație Fizică ar trebui să-și petreacă timpul pentru a cerceta costurile.

În timp ce profesorul de educație fizică este destul de probabil cel mai frecvent titlu de locuri de muncă pentru un absolvent în acest domeniu, ar putea fi mult mai mult un student poate face cu un MSc de această natură. Unele titluri de elevi se pot califica pentru a include exercițiu fiziolog, manager de centru de fitness, antrenor de sport, administrator sportiv, profesor de liceu, sport terapeut și ofițer de dezvoltare sportivă. Această gamă largă de locuri de muncă unice oferă absolvenților o mare varietate de a alege atunci când vine vorba de selectarea unei cariere.

Puteți alege să participați la cursuri la nivel local, dar există și mai multe opțiuni de învățare online sau online disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.