Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 54 Masterate în Științe (MSc) în Durabilitate 2023

54 MSc Programe în Durabilitate 2023

Prezentare generală

Master este o diplomă concepută pentru a permite studenților să obțină o înțelegere profundă în metodologiile științifice și utilizarea lor în domeniul de gradul de concentrare. Se deosebește de alte grade avansate în același domeniu academic prin accentul pus pe soluții practice și măsurabile la probleme, spre deosebire de înțelegerea și speculațiile teoretice.

Ce este un MSc în sustenabilitate? Ca diplomă de masterat, implică studii interdisciplinare în diverse domenii, care se reunesc pentru a oferi o metodologie pentru măsurarea durabilității în comportamentul corporativ, construirea și dezvoltarea economică. Programele se pot concentra pe inițiative precum clădirea verde și o varietate de certificate de specializare sunt disponibile pentru a adăuga valoare la acest nivel, atât în ​​timpul studiilor, cât și după absolvire.

Elevii de durabilitate învață cum să utilizeze datele pentru a inova îmbunătățirile sistemelor, o abilitate largă cu o gamă largă de aplicații. De asemenea, aceștia învață abilități deosebite de analiză și modelare, permițându-le să înțeleagă mai bine lumea din jurul lor și abilitățile de comunicare care îi ajută să-i exprime înțelegerea.

Nu există nicio modalitate corectă de a prezice costurile pentru obținerea unui grad de sustenabilitate. Există pur și simplu prea multe diferențe de la școală la școală, chiar și în aceeași țară. Investigați ratele de școlarizare în diferite școli. Explorarea opțiunilor internaționale ar putea schimba foarte mult estimările costurilor, mai ales dacă vă uitați la programele online.

Absolvenții de sustenabilitate lucrează într-o varietate de roluri care se învârt în jurul eficienței utilizării resurselor. În sectorul privat, aceștia includ manageri de operațiuni și ingineri de mediu. Oamenii de știință atmosferici și de spațiu, atât în ​​instituțiile publice, cât și în cele private, sunt, de asemenea, obișnuiți să dețină titlul de titular în acest domeniu. Sprijinind companiile, guvernele și nonprofiturile să învețe să utilizeze resursele mai eficient, lucrătorii cu această acreditare ajută la transformarea lumii într-un loc mai bun.

Pentru a găsi programul perfect pentru studiile de masterat, trebuie să verificați toate opțiunile. Aceasta înseamnă că vă uitați la școli locale, programe online numai și oferte internaționale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • MSc
 • Studii de sustenabilitate
 • Durabilitate
Domenii de studiu
 • Studii de sustenabilitate (54)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu