Keystone logo

22 MSc Programe în Studii de arhitectură Dezvoltare urbană 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de arhitectură
 • Dezvoltare urbană
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (22)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de arhitectură Dezvoltare urbană

  În populația lumii continuă să se miște la mai multe societăți urbane, persoane cu cunoștințe și abilități pentru a proiecta în mod eficient orașului și de construcții aspecte sunt în cerere mare. O MSc în Dezvoltare Urbană pot oferi studenților dornici cu aceste abilități importante.

  Ce este un Master în Dezvoltare Urbană? Este un Master of Science grad, care este axat pe competențele pe care le ia pentru a proiecta orașe într-un mod care să permită tuturor să trăiască și să lucreze împreună în mod eficient. Există școli care oferă aceste tipuri de programe peste tot în lume. Aceste școli oferă studenților lor, cu cursuri care învață cum să gestioneze și să finanțeze infrastructura o zonă urbană, a cum de a dezvolta teren intravilan, si sa ofere o mai buna intelegere a mijloacelor de trai din mediul urban și situații de locuințe.

  Există multe beneficii pe care o poate obține și a câștigat acest grad. Oamenii care au un Master în Dezvoltare Urbană au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face lumea un loc mai bun.Ei merg de multe ori pe să obțină poziții de prestigiu în capacitățile de guvern, și poate fi administrat intrarea în rețele internaționale.

  Există o mare variabilitate a în costul total al obținerii unui Master în Dezvoltare Urbană. Aceasta va depinde de durata de timp în care este necesar pentru a finaliza gradul și instituția de gradul este câștigat de la.

  Cineva care are un masterat în dezvoltare urbană poate aștepta să aibă o carieră de prestigiu. Unele persoane cu acest fond de învățământ au plecat pe pentru a deveni figuri politice importante, cum ar fi primari sau miniștri. Ei au plecat, de asemenea, pentru a deveni oameni de afaceri, planificatorii de mediu, dezvoltatorii sau persoane care se specializează în organizație non-guvernamentală (ONG) operațiuni.

  Dacă sunteți interesat în obținerea un grad care va deschide multe uși pentru tine și să creeze oportunități de carieră interesante, atunci poate doriți să ia în considerare o diplomă de master în dezvoltare urbană.Există o serie de programe care sunt oferite în țările din întreaga lume. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.