Keystone logo

16 MSc Programe în Studii economice Economie Dezvoltare economică 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii economice
  • Economie
  • Dezvoltare economică
Domenii de studiu
  • Studii economice (16)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii economice Economie Dezvoltare economică

Un Master of Science este un program de studii pentru studenții care doresc să-și extindă cunoștințele educaționale dincolo de o diplomă de licență într-un domeniu științific. Completarea cu succes a unui program de master poate ajuta studenții să-și extindă opțiunile de carieră.

Ce este un MSc în dezvoltarea economică? Studiul dezvoltării economice explorează gestionarea și facilitarea creșterii economice a regiunilor sau a populațiilor. La nivel de masterat, elevii studiază aspecte mai concentrate ale acestui domeniu, cum ar fi teoria economică avansată și economia dezvoltării. Aceste tipuri de cursuri îi ajută pe elevi să dobândească cunoștințe ample despre cum să îmbunătățească creșterea economică, durabilitatea, crearea de locuri de muncă, standardele de viață și multe altele. Unele programe oferă cursuri specializate în expansiunea afacerilor și antreprenoriat. Alte cursuri pot acoperi subiecte precum agricultura, managementul macroeconomic, globalizarea și instituțiile politice.

Studierea dezvoltării economice îi ajută pe elevi să devină comunicatori mai eficienți. Elevii au, de asemenea, tendința de a-și demonstra abilitățile puternice de conducere și de negociere și de a utiliza strategii de organizare mai eficiente. Aceste trăsături pot fi deosebit de utile atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală.

Costul unei diplome de absolvent depinde adesea de durata programului și de tipul și locația instituției care îl oferă. Elevii sunt încurajați să studieze școli potențiale pentru a găsi unul cel mai bun pentru ei.

Prin câștigarea unui grad avansat de dezvoltare economică, studenții se deschid spre cariere mai variate și potențial lucrative. Elevii găsesc de multe ori locul de muncă ca planificator urban sau regional în guverne, întreprinderi de inginerie, companii de arhitectură și multe altele. O altă opțiune de carieră comună lucrează ca coordonator de proiect sau director. În unele cazuri, elevii ar putea să urmeze o poziție într-un domeniu conex, cum ar fi ingineria civilă, managementul construcțiilor sau arhitectura.

Programele de absolvent sunt oferite la universități la nivel internațional, iar multe dintre ele oferă opțiuni cu jumătate de normă sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.