Keystone logo

5 MSc Programe în Studii de design Design vizual 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de design
 • Design vizual
Domenii de studiu
 • Studii de design (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de design Design vizual

  Un Master of Science, sau un MSc, este de cele mai multe ori urmărit ca o continuare dincolo de o diplomă de licență. Un MSc oferă formare specializată și experiență practică într-un anumit domeniu științific. Absolvenții pot folosi abilitățile și experiența pe care le câștigă pentru a-și continua oportunitățile de carieră cu plată mai mare.

  Ce este un MSc în design vizual? Un Master în Design Visual permite elevilor să își dezvolte în continuare competențele în domeniul designului vizual și să caute o formare mai specializată în domenii specifice, cum ar fi designul grafic, designul de produs, animația pe calculator sau proiectarea aplicațiilor mobile. În funcție de industria cea mai atrăgătoare pentru un student, cursurile incluse în program pot include tehnologia socială, animația procedurală, etnografia designului, construirea modelului 3D și compoziția avansată. Majoritatea programelor durează unu până la doi ani pentru a fi finalizate, în funcție de programul specific și de universitatea pe care aceștia aleg să o urmeze.

  Cei care absolvesă cu o diplomă de master în design vizual au competențe specializate care le permit să urmeze un număr mare de căi de carieră diferite. Caracterul trans-disciplinar al multor industrii bazate pe design, cum ar fi animația pe calculator și designul aplicațiilor mobile, înseamnă că absolvenții de design vizual sunt aproape întotdeauna la cerere.

  Costul specific al programului variază în funcție de instituție, programul specific și țara de reședință a studentului. Contactarea biroului de admiteri al unei anumite instituții poate ajuta elevii potențiali să aibă un sentiment mai bun cu privire la cât costă un program.

  Absolvenții unui Master în Design Visual cel mai adesea urmăresc o carieră ca lideri de proiect de proiectare sau manageri de proiectare bazate pe experiența lor. De asemenea, pot căuta cariere mai specializate, cum ar fi designeri UX, designeri industriali sau designeri de retail. Multe companii înființate sunt mereu în căutarea consultanților de proiectare pentru a le ajuta să lucreze pe bază de proiect.

  Având în vedere amploarea diferitelor domenii de design vizual, este important să găsim un program care să se potrivească nevoilor, abilităților și aspirațiilor profesionale ale unui student individual. Cursurile online pot fi de asemenea oferite dacă aveți nevoie de un program flexibil. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.