Keystone logo

15 MSc Programe în Studii de arhitectură Design urban 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de arhitectură
 • Design urban
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (15)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de arhitectură Design urban

  Un Master of Science (MSc) în Design Urban este un post-universitare sau post-profesional grad care se concentrează pe proiectarea de zonele urbane. Elevii care intră acest domeniu se va concentra pe proiectarea și modelarea orașe și chiar sate.

  Ce este un Master in Design Urban? Acest grad este adesea oferit prin intermediul departamentului de arhitectură o universitate pentru că cele două domenii sunt strâns legate. Studiul de arhitectură se concentrează pe proiectarea de clădiri individuale. În contrast, un design urban are un domeniu de aplicare mult mai larg. Design Urban este un domeniu interdisciplinar care trage de la mai multe subiecte, inclusiv arhitectura, urbanism, arhitectura peisajului, și inginerie. Programe de studii variază de la școală la școală și un curriculum poate include cursuri pe o gama larga de subiecte. Elevii pot studia discipline, cum ar fi geografia fizică, dezvoltare imobiliara, economie urbană, economie politică, și teoria socială.

  Există multe beneficii de a obține un Master in Design Urban. Absolvenții lucra într-o varietate de setări, de la firmele private de proiectare pentru municipalități și alte entități guvernamentale. Pentru că domeniul se suprapune cu mai multe alte discipline, absolvenții pot lucra într-o gamă largă de locuri de muncă. Această flexibilitate face mai ușor de a modela cariera cuiva pentru a satisface nevoile angajatorilor și de ședere, în conformitate cu intereselor personale.

  Costul de a obține un Master in Design Urban variază foarte mult de la țară la țară și de la școală la școală. Multe programe universitare dura unul sau doi ani pentru a finaliza.

  Absolvenții care obțin un Master in Design Urban se pot aștepta la o carieră plină de satisfacții și variat. Ele pot lucra la proiectele pentru grupuri de clădiri, străzi și alte spații publice, cartiere, cartiere, orașe și ca un întreg.Există o cerere larg pentru profesioniștii în această carieră, de la orașe locale la centrele urbane din întreaga lume. Din acest motiv, există multe oportunități de angajare care lucrează pentru o varietate de angajatori în mai multe locații și setări diferite.

  Pentru a aplica pentru un Master in Design Urban, viitorii studenti pot depune o cerere on-line la o varietate de programe de gradul. Pentru a găsi programul potrivit pentru tine, începe prin cercetarea de programe pe site-ul nostru. Aplicarea on-line este convenabil, deoarece se poate face de oriunde, în orice moment al zilei. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.