Keystone logo

1 MSc Programe în Studii de inginerie Proiectare tehnologică Design de transport 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de inginerie
  • Proiectare tehnologică
  • Design de transport
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular locations

MSc Programe în Studii de inginerie Proiectare tehnologică Design de transport

Transport a fost întotdeauna extrem de important în societatea umană. Cei cu un Master of Science (MSc), în activitatea de transport de proiectare a îmbunătăți în continuare ușurința cu care oamenii se mută și interacționează în jurul planetei.

Ce este un Master in Design de Transport? Este un grad avansat care necesită de obicei cel puțin doi ani de studiu cu normă întreagă pentru a finaliza. Aceasta se concentrează pe dezvoltarea de noi metode și tehnologii pentru deplasarea persoanelor și a mărfurilor. Multe dintre aceste programe sunt concepute ca o specializare pentru cei cu un fundal de inginerie, dar majors de știință și unii profesioniști de afaceri pot beneficia, de asemenea. Atenția este acordată tehnologiilor auto, feroviar, marine și aeronave curente. Un accent este pus pe dezvoltarea de noi modele. Elevii vin să aprecieze nevoile industria de transport și modul în limitele geografice impact cerințele de vehicule noi.

Abilități de gândire analitică și critice sunt dezvoltate în continuare de aceste programe.Elevii spori înțelegerea lor de principii de inginerie și matematică în timp ce lucrează cu modele specifice industriei. Ei se familiarizeze cu instrumentele comune de hardware și software utilizate pentru a proiecta sistemele de transport. Lucrând în grupuri ajută la consolidarea abilităților de comunicare și leadership. La finalizarea unui grad, ei sunt gata să conducă echipe de inginerie și supraveghea proiecte de dezvoltare de transport.

Costul de unul dintre aceste programe depinde de alegerea instituției. Pentru mai multe informații specifice privind taxele de școlarizare și, viitorii elevii sunt încurajați să contacteze departamentele de admitere ale universităților în considerare.

Absolvenții sunt pregătiți să intre roluri de conducere în industria de transport. Unele lucru cu firme de inginerie pentru a construi vehicule noi în timp ce alții se coordoneze cu companiile de logistică pentru a adapta tehnologiile existente.În timp ce o carieră cu producătorii de echipamente originale sunt comune, unele găsi piese de schimb de proiectare lucru sau upgrade-uri care se adaptează sau îmbunătățesc performanța.

Este important să se ia în considerare cât mai multe opțiuni posibil înainte de a decide cu privire la un program specific. În timp ce cursuri traditionale campus pot fi preferate de unii, universitățile on-line oferă oportunități educaționale excelente. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.