Keystone logo

18 MSc Programe în Studii de design Design de produs 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de design
 • Design de produs
Domenii de studiu
 • Studii de design (18)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de design Design de produs

  O diplomă de master este o modalitate foarte bună pentru persoanele fizice să dobândească noi competențe care îi va ajuta să avanseze în cariera lor existente. Acesta poate ajuta, de asemenea, elevii să-și continue educația lor dincolo de nivelul ciclului de licență și să se facă mai atractiv într-o piață a muncii competitivă. Un Master of Science se concentrează pe domenii, în domeniile științei și ingineriei. Locuri de muncă care doresc să intre aceste zone competitive, de multe ori face bine să se specializeze abilitățile lor într-o anumită zonă și să raft până valoros de cercetare din lumea reală și de experiență hands-on, care este exact ceea ce o diplomă de master le permite să facă.

  Răspunsul la întrebarea, "Ce este un Master in Design de Produs?" Este în articole foarte oameni din întreaga lume folosesc în fiecare zi. Designerii de produs face tot felul de elemente care sunt destinate utilizării atât lumesc și extrem de specializate.O diplomă de master învață știința, ergonomie, și teoria socială în spatele realizarea de produse care sunt atractive, utile, și ecologic.

  Un masterat în Design de Produs permite studentilor perfecționa abilitățile lor printr-o combinație de cercetare independente și în sala de clasă prelegeri. Având în vedere că zona de studiu este atât de vast, acesta oferă, de asemenea, avantajul de a permite studenților să se specializeze domeniul lor de studiu. Ei se pot concentra pe și să devină un expert într-un subset de domeniul de design de produs.

  Costul de un master în design de produs variază în funcție de care școală alegeți să participe. Alți factori, cum ar fi durata de timp petrecut studiind și cât de multe taxe de laborator sunt necesare poate suporta, de asemenea, alte costuri.

  Un Master în Design de Produs pregătește pe studenți pentru ocuparea forței de muncă, cu proiectare și de fabricație companii de top care fac produse într-o varietate de domenii diferite.Vase, mobilier, echipamente de fabrică, și electronică sunt doar câteva dintre industriile care au nevoie de designeri de produs.

  &nbsp

  Există multe școli din întreaga lume, care să permită studenților pentru a obține Master în Design de Produs ușor, și on-line. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.