Keystone logo

16 MSc Programe în Studii de inginerie Proiectare tehnologică 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de inginerie
  • Proiectare tehnologică
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (16)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de inginerie Proiectare tehnologică

Elevii cu un Master în Inginerie Design sunt bine pregătite pentru a lucra pe o varietate de proiecte de inginerie. Acest grad este ideal pentru studenții care doresc să ajute inova soluții mai bune pentru produse și sisteme de inginerie.

S-ar putea întreba, "Ce este un Master în Inginerie Design?" Răspunsul va varia oarecum de la program la program, așa cum mulți se vor concentra de o anumită disciplină de inginerie. De exemplu, un program ar putea evidenția anumite subiecte relevante pentru aplicații mecanice sau structurale. Cel mai important, acest grad permite elevilor să-și extindă educația lor în subiecte de inginerie avansate. Elevii pot studia discipline, cum ar fi dezvoltarea de produs, design de inginerie, rezistenta structurala, mecanica fluidelor industriale, inginerie energetică, sau inginerie maritimă. Acest lucru le va pregăti mai bine pentru o serie de probleme de inginerie și sarcini de consolidare a abilităților lor creative, analitice, și tehnice.Elevii vor face, utiliza, si analiza modelelor matematice în timp ce câștigă experiență în domeniul lor.

Principalul beneficiu de a obține un Master în Inginerie Design este oportunitățile de carieră pe care le aduce la absolvenți. Elevii câștiga experiență semnificativă în proiectare complexa. După finalizarea programului, absolvenții se bucura de lucru ca ingineri de proiectare în secțiuni de cercetare și dezvoltare ale companiilor mari, pentru companiile mici, care produc componente high-tech, și la instituțiile de cercetare.

Ca și cu cele mai multe grade de învățământ, costul de a obține un Master în Inginerie Proiectare variază foarte mult în funcție de țară, instituție, lungimea, adâncimea de studiu. Programele sunt de obicei proiectate pentru a lua una la trei ani pentru a finaliza de la început până la sfârșit.

Finalizarea un Master în Inginerie Design este o piatra de hotar mare pentru mulți ingineri de proiectare.Ușa va fi deschisă pentru o carieră axat pe probleme de inginerie avansate. Absolvenții vor avea instrumentele necesare pentru a rezolva problemele și de a crea modele cu experienta semnificativa, folosind instrumente avansate și modelare matematică. Ei pot lucra într-o varietate de setări, dar ele sunt susceptibile de a fi bine plătit-și respectat.

Persoanele care sunt interesate de acest grad ar trebui să înceapă prin cercetarea de programe potentiale de gradul pe site-ul nostru. Este important pentru a finaliza educația dumneavoastră, astfel încât nu există într-adevăr nici un motiv pentru a amâna. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.