Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în Științe (MSc) în Design de iluminat 2023

1 MSc Programe în Design de iluminat 2023

Prezentare generală

Designul de iluminat este un element important al mai multor industrii majore, iar un Master of Science în proiectarea iluminatului este cel mai bun mod pentru studenți de a-și continua educația. Un program de masterat este în mod evident mai riguros și mai provocator decât programul de licență, dar cu provocarea adăugată vine oportunități suplimentare pentru ocuparea forței de muncă.

Ce este un MSc în Designul de iluminat? Un Master în proiectare de iluminat este un program de 2 ani care permite studenților să obțină experiență hands-on de lucru cu toate elementele din domeniul designului de iluminat, inclusiv cercetarea vizuală, analiza scenariului, notația grafică, execuția de proiectare și colaborarea director. Un Master în proiectarea de iluminat este, de asemenea, util, deoarece familiarizează studenții cu cele mai recente îmbunătățiri tehnologice și inovații în domeniu. Cursurile care fac parte din program pot include istoricul designului, grafica de proiectare, progresele tehnologice și elementele din proiectarea iluminatului. Programul culminează cu o teză de proiect originală de la fiecare student.

Beneficiile participării la acest program includ o înțelegere și apreciere profundă a competențelor de proiectare relevante și actualizate, precum și un portofoliu de design solid care este creat pe parcursul programului. Absolvenții programelor de proiectare a iluminatului sunt, de asemenea, candidați ideali atunci când se aplică pentru locuri de muncă în anumite industrii.

Costurile și cerințele specifice de curs pentru un Master în proiectarea de iluminat variază în funcție de instituție. Solicitanții potențiali sunt încurajați să cerceteze instituțiile pe care sunt interesați să le solicite, precum și să contacteze biroul de admitere al fiecărei instituții potențiale.

Cei care absolvesă o diplomă de master în proiectarea iluminatului sunt deseori solicitați de companiile de producție de scenă; aceasta este doar una dintre numeroasele căi de angajare diferite. Designul de iluminat este la fel de important în cadrul industriilor media, cum ar fi filmul, animația și dezvoltarea jocurilor pe calculator. Industrii precum arhitectura, designul peisajelor și ingineria au, de asemenea, o nevoie constantă de experți în designul de iluminat, așa cum fac companiile de iluminat și întreprinderile care produc armături de iluminat.

Există o serie de instituții interne și internaționale diferite care oferă un Master în proiectarea de iluminat. Pentru cei care doresc o anumită flexibilitate, ar fi o idee bună să luați în considerare orele online. Pentru a afla mai multe despre programul care vă poate fi potrivit, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • MSc
 • Studii de design
 • Design de iluminat
Domenii de studiu
 • Studii de design (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe