Keystone logo

76 MSc Programe în Construcții 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Construcții
Domenii de studiu
  • Construcții (76)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Construcții

Un Master of Science este un grad avansat câștigat de studenți în sau legate de domeniile științei sau tehnologiei. Aceste grade pot conduce adesea elevii la poziții de carieră mai înalte dincolo de cel al unei diplome de licență.

Ce este un MSc în construcții? Acest tip de master examinează tehnicile avansate și strategiile implicate în gestionarea eficientă a construcțiilor. Elevii dintr-un program de master ar trebui să experimenteze un studiu aprofundat al subiectelor cum ar fi managementul de proiect, economia construcțiilor, managementul valorii, managementul mediului și multe altele. În cadrul acestor programe, studenții se pregătesc pentru poziții de conducere de vârf pentru proiecte de construcție la scară largă. Unele programe oferă concentrații pentru studenții care sunt mai interesați să urmărească o specialitate de construcții.

În acest domeniu de studiu, elevii învață repede să fie adaptați la schimbări pentru a rămâne în sarcină. Acești studenți prezintă adesea abilități de învățare bazate pe probleme și o gândire analitică puternică care îi ajută să fie manageri eficienți.

Cele mai multe programe de absolvent necesită doi ani de studiu, în timp ce unii iau mai puțin. Acest lucru poate afecta costul obținerii unei diplome de master, la fel ca și tipul de universitate care oferă programul.

Elevii din domeniul construcțiilor deseori își desfășoară activitatea în mod specific ca administratori de construcții. Acest rol este, de obicei, mai ușor asigurat de cineva cu o diplomă de master, deși există multe poziții la nivel de intrare disponibile pentru studenții cu licență. În timp ce mulți studenți găsesc un loc de muncă în management, alții își desfășoară uneori cariere în domenii conexe, cum ar fi arhitectura pentru case, întreprinderi și alte structuri, lucrând ca antreprenori generali sau manageri de proiect. Unii studenți își desfășoară o carieră ca ingineri civili și lucrează în sectoare publice sau private pentru a proiecta și coordona dezvoltarea drumurilor, a podurilor, a sistemelor de tratare, a digurilor și multe altele.

Elevii pot găsi un program de masterat într-o multitudine de școli din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.