Keystone logo

135 MSc Programe în Studii de inginerie Construcții 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de inginerie
  • Construcții
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (135)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de inginerie Construcții

Dacă îți place locul tău de muncă din prezent, dar încerci să găsești o metodă de a-ți mări salariul, atunci poate ai dori să urmezi un MSc în domeniu tău. Disponibile la campusurile din întreaga lume, Masteratele te ajută să lucrezi într-o varietate de domenii și în diverse locații. Un astfel de program este cel de inginerie civilă.

Dacă dorești să faci un masterat, poate te întrebi “Ce este un MSc în Inginerie Civilă?” În lumea academică, acesta este un Masterat în Științe care oferă oportunități de a urma cursuri într-o varietate de subiecte pentru a te pregăti pentru locuri de muncă în cadrul unui domeniu larg. Materiile acoperite de aceste cursuri includ proiectarea clădirilor durabile, inginerie de apă, geotehnică, transport și conservare. Alte domenii de interes pot include ingineria mediului, planificare și dezvoltare. Aceste cursuri au loc în sala de clasă, dar includ proiecte de cercetare în domeniu la care vei lucra cu profesioniști.

Obținerea unei diplome de Masterat în Științe în Inginerie Civilă îți poate accelera cariera la un nou nivel de succes și satisfacție. În timp ce te pregătește pentru locuri de muncă în sectorul ingineriei, acest program te ajută și să îți construiești relații cu colegii, profesorii și cu profeisoniștii care deja lucrează în domeniu.

Costurile pentru un astfel de program depind în funcție de școala pe care o alegi. Școlile europene au costuri diferite față de cele din SUA sau din alte țări. Reprezentantul financiar al instituției alese îți poate răspunde la orice întrebări ai avea cu privire la taxele de școlarizare și metodele de plată.

După absolvirea unui MSc în Inginerie Civilă vei avea oportunități de lucru pe mai multe posturi diferite. Poate vei lucra ca și consultant de construcții pentru guvernul local sau național. Poți lucra de asemenea și la nivel local cu companii de design care construiesc o varietate de structuri. Alte locuri de muncă populare pentru acest tip de studiu includ designer de sisteme de transport precum autostrăzi, căi ferate, aeroporturi și tuneluri pentru uz local sau național. Inginerii civili analizează și testează de asemenea materiale de construcții și soluri înainte de începerea construcțiilor. Unii ingineri lucrează chiar și ca profesori de colegiu sau ca supraveghetori de companii.

Dacă dorești să urmezi un MSc în Inginerie Civilă, vei avea posibilități grozave.Caută mai jos programul ideal pentru tine și contactează direct biroul de admitere al școlii alese completând formularul online.