Keystone logo

49 MSc Programe în Științe sociale Muncă socială Consiliere 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științe sociale
  • Muncă socială
  • Consiliere
Domenii de studiu
  • Științe sociale (49)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științe sociale Muncă socială Consiliere

Un Master este o diplomă de studii postuniversitare axat pe științe sociale și științe biologice. O diplomă de master în consiliere oferă cursuri de formare și educație într-o abordare integratoare a avansa în continuare capacitatea unui profesionist pentru a ajuta pe alții.

Ce este un Master în Consiliere? Un Master of Science în Consiliere este un grad absolvent care combină teorie, tendințele actuale, iar aplicațiile pe care le puteți aplica pentru a practica modernă de zi sau de a folosi pentru cercetare. Există multe programe de Master diferite, iar unele sunt mai mult axate pe terapie pe baza de practica, cum ar fi de familie, copil, căsătorie, de sanatate mintala, sau de consiliere școlară; alte programe se concentreze mai mult pe partea de cercetare și scris de terapie. Programele vor consta adesea de formare inovatoare, care este o provocare și te pregătește pentru a ajuta pe cei care se luptă cu lipsa de sens, lipsa de speranta, si frica.

Există mai multe beneficii pentru a obține dvs. de Master of Science în Consiliere. Dacă sunteți în căutarea pentru a continua călătoria academic, un Master va ajuta să vă atingeți obiectivele de a câștiga un doctorat sau de doctorat. Cu un nivel mai ridicat de educație și formare profesională, va fi capabil să comunice mai bine, nu doar în viața ta profesională, dar într-o singură dumneavoastră personal, precum și, ceea ce va contribui la îmbunătățirea toate relatiile tale.

Un lucru pozitiv despre obținerea o diplomă de master este că există școli peste tot în lume. Deoarece fiecare program diferă ca lungime și cerințe, costurile pot varia foarte mult. Cel mai bine este să contactați școala de interes direct pentru a afla taxele exacte.

O mare parte din gradul de cursuri de master se bazează în cercetare, care te pregătește pentru o serie de domenii diferite.Ai putea fi un consilier cu un nivel ridicat de calificare, permițându-vă să lucrați cu o mai mare varietate de subiecte. Vei avea abilități de a publica munca in domeniul de consiliere și psihoterapie sau de a lucra ca cercetător pentru un număr de companii.

Multe clase într-un program de Master pot fi luate on-line. Aceasta funcționează bine pentru cei care nu locuiesc în apropierea unei universități sau pentru cei care au nevoie de un program flexibil. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.