Keystone logo

11 MSc Programe în Pedagogie Cercetare educațională 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Pedagogie
  • Cercetare educațională
Domenii de studiu
  • Pedagogie (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Pedagogie Cercetare educațională

Un Maestru în Științe este un grad postuniversitar. Mulți studenți încep acest program după finalizarea unui program de licență. Ca și alte programe de master, acest studiu durează, de obicei, unul până la trei ani.

Ce este un MSc în cercetarea în domeniul educației? Cercetarea în domeniul educației este un domeniu științific de studiu. Programele care se concentrează pe acest domeniu vizează adesea diferitele procese de învățare și interacțiunile care joacă un rol în rezultatele învățării. Elevii pot studia modul în care cursurile de clasă și învățământul în afara clasei au loc în timpul vieții unei persoane obișnuite. Unele dintre clase pot învăța pe elevi cum să dezvolte noi metode și instrumente de predare. Cursurile oferite la fiecare universitate pot varia, dar ar putea include metodologii științifice, natura anchetei educaționale și proiectarea și comunicarea cercetării. Cei mai mulți studenți finalizează acest program completând o disertație.

Absolvenții cu un Master în Educație de cercetare, de obicei, au o înțelegere puternică a metodelor de predare, care le poate ajuta într-o varietate de cariere legate de academice. Concentrarea pe cercetare oferă studenților șansa de a dezvolta abilități organizaționale și de gestionare a timpului care pot beneficia de toate aspectele vieții.

Costul unui MSc poate fluctua de la an la an și se instituie la institut. Locația școlii și durata programului joacă un rol important în școlarizare. Elevii ar trebui să contacteze școlile potențiale pentru a afla mai multe despre cost.

Este comună pentru cineva cu acest grad să continue să se afle într-o poziție legată de educație. Unii studenți devin administratori sau profesori la nivel de colegiu. Cu toate acestea, aptitudinile dobândite prin intermediul unui Master în cercetare în domeniul educației pot pregăti, de asemenea, savanți pentru cariere ca coordonatori de educație zoologică, specialiști în politica educației sau formatori de educație pentru diabetici. Cu alte cuvinte, finalizarea acestui grad poate pregăti oamenii pentru o varietate de locuri de muncă, în funcție de domeniul lor de expertiză. Un Master în Cercetare în Domeniul Educației poate fi folosit chiar ca o piatră de temelie pentru învățământul superior.

Dacă o persoană dorește să urmeze acest grad, există o mulțime de opțiuni. De exemplu, unele universități pot oferi cursuri online sau individuale. Aplicarea la un program este ușoară. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.