Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în Științe  (MSc) în Biochimie 2023

1 MSc Programe în Biochimie 2023

Prezentare generală

Cei care doresc să își dezvolte cariera în domeniul științei ar putea dori să ia în considerare un Master of Science, sau Master. Acest grad de studii postuniversitare deschide o multime de posibilitati pentru cei care doresc să lucreze în cercetare sau domeniul farmaceutic.

Ce este un Master in Biochimie? O diplomă de master în domeniul de Biochimie promoveaza studiul proceselor chimice care se referă la organismele vii, și este o disciplină diversă și fascinantă. Studii consta de a învăța mai multe despre reacțiile chimice și combinațiile care au loc în organism pentru metabolism, crestere, ereditatea, producție, și mai mult. Veți continua, de asemenea, educația dumneavoastră în ceea ce privește funcțiile de grasimi, enzime, carbohidrati, proteine, și baza moleculara a genelor. În timpul studiilor, vei lucra cu organisme, cum ar fi drojdii, bacterii, plante, și culturi de celule vii.Vei planifica și efectua experimente, precum și să învețe cum să interpreteze rezultatele lor, care vă va ajuta să vă pregătiți pentru laborator științei moderne.

De lucru spre un master în biochimie se va extinde nu numai înțelegerea științifică și terminologie, dar te va ajuta, de asemenea, în alte domenii. Veti dezvolta abilități de rezolvare a problemelor, gândire analitică, și să fie capabil să se ocupe de mari cantități de informații complexe. Aceste competențe vor ajuta să câștige ocupării forței de muncă într-o varietate de domenii de carieră.

Un MSc în Biochimie nevoie de aproximativ doi ani pentru a finaliza, și costurile pot varia în funcție de școală. Cercetarea diferitelor instituții și programe este important în a face sigur că programul este cel potrivit pentru student.

Există mai multe opțiuni de carieră pentru cei cu un master în biochimie.Domeniul medical este o opțiune, cu oportunități în spitale, institute de cercetare, laboratoare și industria farmaceutică. Dacă vă bucura de predare, există multe perspective pentru biochimisti, la toate nivelurile de educație. Există, de asemenea, o carieră în domeniul mediului și agriculturii, cu angajatorii, inclusiv autoritățile locale, companiile de semințe, iar autoritățile de apă.

&nbsp

Programe online sunt foarte bune pentru cei care au nevoie de flexibilitate, sau pentru cei care nu pot trăi lângă o universitate. Există mai multe instituții din întreaga lume care oferă cursuri online. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MSc
  • Asistență medicală
  • Studii biomedicale
  • Biochimie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe