Keystone logo

20 MSc Programe în Studii tehnologice Automatizare Automatizare / sisteme autonome 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Automatizare
  • Automatizare / sisteme autonome
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (20)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii tehnologice Automatizare Automatizare / sisteme autonome

Roboți sunt setate pentru a domina viitorul din procesul de fabricație. Ca noi tehnici de producție și cerințele sunt dezvoltate, cele cu un Master of Science (MSc) în Automatizare / Sisteme Autonome sunt necesare pentru a supraveghea forța de muncă tot mai mare de echipamente inteligente.

Ce este un Master în Automatizare / Sisteme Autonome? Este un grad avansat care necesită o suplimentare de doi ani de studiu la nivel de absolvent. Este potrivit pentru cei cu un fundal de inginerie și se concentrează pe combinarea aspectele tehnice ale producției cu nevoile întreprinderilor într-o industria prelucrătoare. Studenții învață cum mașinile autonome sunt proiectate și utilizate pentru a reduce costurile și de a spori calitatea produselor create. Aspectele tehnice ale acestor programe se concentreze pe capacitățile și limitările de mașini care pot această funcție independent. Subiecte de studiu includ robotica hardware, software și inteligență artificială.Elevii studiază, de asemenea, mediul de afaceri a industriei prelucrătoare.

Absolvenții au avansat abilități tehnice și cunoștințe de afaceri care sunt aplicabile în domeniul foarte specializat de automatizare. Ei sunt capabili să lucreze cu mașini automate de a crea parametrii care permit aceste instrumente să funcționeze independent. Ei sunt capabili să analizeze procesele și să pună în aplicare măsuri de reducere a costurilor care sporesc profitabilitatea al organizațiilor lor.

Costul acestor programe variază în funcție de instituție. Cei interesati sunt încurajați să contacteze departamentele de admitere ale universităților în considerare pentru mai multe detalii referitoare la taxe și școlarizare. Viitorii studenți ar trebui, de asemenea, bugetul pentru materiale și cheltuielile de trai în timpul celor doi ani de studiu.

După ce a terminat unul dintre aceste programe, absolvenții sunt gata să-și intensifice în roluri de conducere în sectorul de producție. Unii găsesc de lucru în instalații în care operațiunile de robotică existente au nevoie de supraveghere de specialitate.Alții lucrează în industrii în care conceptul de automatizare este încă nou. Absolvenții ajuta la dezvoltarea unor noi mijloace de producție care încorporează aceste instrumente complicate. Aptitudinile de conducere dobândite ajuta la propulsarea acestor absolvenți la partea de sus a structurilor de conducere, iar unele pot obține în cele din urmă nivel de poziții de conducere.

Cu un număr de opțiuni educaționale disponibile, viitorii studenți trebuie să adune cât mai multe informații posibil, înainte de a lua o decizie. Cursuri de calitate este disponibil online, care vine în întâmpinarea nevoilor celor cu probleme geografice și de planificare. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.