Keystone logo

67 MSc Programe în Studii tehnologice Automatizare 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Automatizare
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (67)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii tehnologice Automatizare

Cele mai multe Master of Science (MSc) grade accepta studenții care au absolvit anterior un grad de patru ani in domeniul stiintelor. Multe grade de Master se bazează pe educație, pe bază de curs, în timp ce unele sunt aproape în întregime pe bază de cercetare, iar cele mai multe se bazează pe ambele cursuri și un proiect de cercetare sau a unei teze. De obicei, programele de gradul de Master Sunt doi ani de lung.

Ce este un Master in automatizare? Acest grad de masterat învață elevii principiile fundamentale implicate în proiectarea și funcționarea sistemelor de control automatizate utilizate în multe aplicații practice. Moderne de producție se bazează foarte mult pe automatizare a realiza mai multe locuri de muncă de rutină, de economisire a muncii umane și îmbunătățirea de multe ori acuratețea sarcina completate cu automate de control (robotizate).

Beneficiile de a câștiga un Master in Automation include o înțelegere aprofundată a metodelor de crearea si implementarea sistemelor automatizate în diverse aplicații tehnice și practice. Elevii primesc o înțelegere mai amplă a sistemelor inteligente și inginerie de control, cu studii în hardware-ul robotic, programare robotizate, sisteme de realitate virtuală (VR), și tehnologii de simulare. Studiile de calculator constituie o mare parte a educației, de asemenea.

Costul de un Master in automatizare poate varia oarecum, în funcție de factori cum ar fi școala, durata programului, și țara în care este luată gradul. Elevii ar trebui să anticipeze cel puțin doi ani de studii intensive și costurile inerente de viață asociate cu un astfel de program de grad.

Tipurile de cariera disponibile pentru studenții care câștigă un Master in automatizare acoperă o gamă largă de poziții în producție, proiectare, inginerie, și de gestionare a sistemelor. Multe industrii au nevoie de sisteme automate sau programe inteligente de control sau de producție, și profesioniști cu instruire avansată a programului de master sunt potrivite pentru poziții de carieră în masina de învățare, robotica, sisteme de proiectare, și mai mult.

Master în automatizare poate fi câștigat prin cursuri în persoană sau programe de studii on-line. Pașii pentru a aplica pentru unul dintre aceste programe sunt simple. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.