Keystone logo

59 MSc Programe în Studii de arhitectură Arhitectură 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de arhitectură
 • Arhitectură
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (59)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de arhitectură Arhitectură

  Un Master este o diplomă pe care mulți studenți aspiră să o finalizeze fie ca pregătire pentru studii de doctorat sau practică profesională. O diplomă de master demonstrează competența într-un anumit domeniu și poate face aplicațiile mai atractive pentru angajarea managerilor.

  Ce este un Master în Studii de Arhitectură? Un Master în Studii de Arhitectură pregătește studenții pentru licențierea profesională și învață fundamentele de proiectare. Un domeniu interdisciplinar în mod natural, unele cursuri se pot concentra pe subiecte ample, cum ar fi rolul arhitecturii în contexte curente și istorice culturale și globale. În plus față de stagiile care oferă experiență hands-on, clasele specifice pot include cercetarea pre-design, designul cuprinzător și teoria arhitecturii. Studenții pot, de asemenea, să-și completeze studiile cu electives în domenii legate de proiectare.

  Elevii care urmează un Master în Studii de Arhitectură învață competențe analitice și de proiectare, precum și o mai bună înțelegere a rolului mediilor construite în contexte sociale, culturale, istorice și ecologice. Această cunoaștere îmbunătățește multe aspecte ale vieții, atât profesionale cât și personale. Un Master în Arhitectură și o diplomă de la o instituție acreditată NAAB este necesară pentru licențiere.

  Costul unui Master în Studii de Arhitectură variază foarte mult între diferite programe și instituții și durează unu până la trei ani pentru a finaliza. Este esențial ca solicitanții să studieze temeinic școlile prospective pentru a fi siguri că programul oferit răspunde nevoilor lor.

  Elevii care primesc un Master în Studii de Arhitectură pot urmări o gamă largă de funcții competitive, deși solicitanții sunt în mare cerere. În plus față de a deveni arhitecți de practică pentru firme private sau în mod independent, absolvenții pot continua să lucreze ca inspectori în construcții, planificatori orășeni, agenți imobiliari, specialiști în dezvoltarea comunității sau designeri de sisteme de mediu.

  Master în programe de arhitectură Studiile sunt disponibile pe plan internațional, fiecare oferind diferite opțiuni de specializare în domeniu. Gradul online a devenit o modalitate mai ușoară pentru studenții care locuiesc în zone îndepărtate sau au nevoie de programare flexibilă pentru a-și urma un masterat și pentru a-și îmbunătăți perspectiva de carieră. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.