Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Învățământ la Distanță Masterate în Științe  (MSc) în Antreprenoriat în Statele Unite ale Americii 2023

5 Învățământ la Distanță MSc Programe în Antreprenoriat în Statele Unite ale Americii 2023

overview

Un MBA în Antreprenoriat este un studiu avansat care îi învață pe studenți cum să își croiască propriul drum în lumea afacerilor. Participanții la acest program se pot lăuda cu cunoștințe de conducere, management și competențe legate de construirea proiectelor care sunt necesare pentru a crea o afacere de succes.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.

Învățarea online sau la distanță se referă la utilizarea mijloacelor electronice și a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în educație. Cu învățarea online, se poate accesa educația în orice moment și din orice locație cu o conexiune la internet disponibilă.

read_more

filters

  • MSc
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de afaceri
  • Antreprenoriat
  • Învățământ la Distanță
fields_of_study
  • Studii de afaceri (5)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format