Keystone logo

1 MSc Programe în Animație pe calculator 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de artă
  • Animație
  • Animație pe calculator
Domenii de studiu
  • Studii de artă (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular locations

MSc Programe în Animație pe calculator

Un Master of Science este o diplomă obținută de studenții care doresc să-și continue studiile dincolo de o diplomă de licență. Aceste programe durează de obicei doi ani și implică un studiu mai concentrat asupra domeniului ales de student.

Ce este un MSc în Computer Animation? În acest domeniu avansat de studiu, elevii învață să folosească sisteme informatice pentru proiectarea de artă și proiecte animate. La acest nivel de masterat, elevii pot învăța limbi de programare extinse pentru animație pe calculator, care pot fi utile în domenii precum dezvoltarea jocurilor și animația filmului. Cursurile din aceste programe includ adesea povestea, designul și dezvoltarea personajului, istoria artei, designul jocului, animația 2-D și 3-D și multe altele.

Animarea computerului implică o mulțime de programe și ecrane automate, dar studenții pot, de asemenea, să învețe comunicări eficiente și abilități de lucru în echipă, în timp ce lucrează la un masterat. Elevii pot exercita tehnici de gândire critică și de rezolvare a problemelor, care îi pot ajuta să intre și să iasă din lumea profesională.

Costul obținerii unui masterat depinde de o varietate de factori, cum ar fi tipul de universitate și durata programului. Elevii pot contacta școli pentru mai multe informații specifice de școlarizare.

Există numeroase poziții de animație pe bază de computer, disponibile pentru studenți, cum ar fi lucrul ca animator pentru o companie de jocuri sau de film sau care lucrează ca designer grafic pentru diferiți clienți. Cu o diplomă de master, pot exista oportunități pentru studenți pentru a găsi locuri de muncă în poziții mai avansate și mai profitabile. Un student absolvent de animație pe calculator poate lua în considerare poziții de conducere, cum ar fi de lucru ca un manager de proiect sau director pentru design de joc sau de film. O diplomă de master ar putea, de asemenea, să ajute un student să își asigure o poziție de programator principal pentru un dezvoltator de jocuri și mai mult.

Multe școli și instituții din întreaga lume oferă programe de masterat. Unii oferă chiar opțiuni online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.