Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 140 Masterate în Științe  (MSc) în Analiza datelor 2023

140 MSc Programe în Analiza datelor 2023

Prezentare generală

Ca unul dintre tipurile de grade oferite de universitățile postuniversitare, un Master of Science se concentrează asupra studiilor concrete și concrete. Este, de obicei, un follow-up la o diplomă de licență. Programele MSC iau adesea unu sau doi ani pentru a finaliza.

Ce este un Master în Data Analytics? Proiectat pentru cei care sunt interesați de partea tehnică sau de afaceri a analistului, acest grad poate învăța elevii cu privire la efectele analizei asupra lumii și aspectele legale asociate. Tehnologia avansează alături de domeniul analizei datelor. Aceste programe pot învăța despre învățarea în mașină și despre alte tehnologii de ultimă oră care scutură terenul. Învățarea teoriei analizei datelor poate îmbunătăți abilitatea unui student de a aborda și de a diseca date în mod adecvat.

Un MSc în Data Analytics învață în plus abilitățile care pot ajuta un elev în afara studiului. Capacitatea de angajare este îmbunătățită prin îmbunătățirea leadershipului și a autosuficienței pe care le oferă programul. O mentalitate analitică îmbunătățită poate fi aplicată pentru a rezolva cele mai multe probleme.

Locația afectează costul participării la un program de masterat. Puteți solicita informații online sau prin telefon pentru a primi o idee despre costurile asociate participării la alegerea programului dvs.

Dat fiind că datele au devenit mai ușor de înțeles, acestea sunt mai abundente și au nevoie de analiză. Aceste operațiuni de "mari date" continuă să crească și oferă oportunități de angajare promițătoare pentru cei care doresc să abordeze informațiile prime. Carierele adesea oferite absolvenților cu un Master of Science în Data Analytics includ inginer de date, manager de analiză a datelor și inginer de software. Aceste locuri de muncă pot fi atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat, deoarece datele sunt utile în general pentru a opera aproape fiecare organizație.

Pentru comoditate, cursurile online pentru un master în Data Analytics pot fi o opțiune în funcție de ceea ce oferă fiecare universitate. Aceste programe nu sunt aceleași pentru fiecare instituție. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Știința datelor
  • Analiza datelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (140)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu