Keystone logo

162 MSc Programe în Studii de afaceri Afaceri Analiză de afaceri 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de afaceri
  • Afaceri
  • Analiză de afaceri
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (162)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de afaceri Afaceri Analiză de afaceri

Dacă vă bucura de lucru cu matematica la fel de mult ca să vă bucurați de subiecte în afaceri, un Master of Science (MSc), în Business Analytics poate fi un program de grad ideal pentru tine să ia în considerare urmăresc. După absolvire, ați putea fi capabil de a avansa in cariera dvs. existente, sau introduceți o nouă industrie, cu mai puține dificultăți.

Ce este un Master in Business Analytics? Pe scurt, vă va învăța cum să analizeze în mod corespunzător de informații, în scopul de a lua decizii de afaceri mai bune. Concret, veți învăța să identifice și să utilizeze relațiile economice prin analiza datelor. Acest grad acoperă o mare varietate de cursuri legate de afaceri, inclusiv de multe ori de contabilitate, metode cantitative, aplicat cercetare de marketing, managementul proceselor de afaceri, și previziune economică. Cursuri specifice vor varia în funcție de universitate.

Costul pentru un Master in Business Analytics variază considerabil de la școală la școală.Una dintre cele mai importante variabile este durata programului; unele pot dura mai mulți ani pentru a finaliza, în timp ce altele sunt mai intens concentrate, permițându-vă pentru a termina mai devreme. Ați putea dori pentru a compara mai multe universități pentru a găsi cel mai potrivit pentru tine și programul.

Multe companii valoarea unui angajat care are un Master in Business Analytics. Există mai multe căi de carieră, care pot fi disponibile pentru tine după absolvire; ați putea fi capabil de a avansa poziția cu angajatorul actual, sau comuta cariere cu totul. De locuri de muncă tipice pentru absolvenți se numără analiști bancare de risc, contabili, manageri de control al calității, manageri de imbunatatire a procesului, și bancheri internaționali.

&nbsp

Există ambele opțiuni naționale și internaționale pentru acest grad; s-ar putea înscrie într-un program de în-persoană, dar de multe MSc în Business Analytics studenți opta pentru un grad on-line.Grade online sunt de multe ori mult mai flexibil, permițându-vă să continue să lucreze cu normă întreagă sau de a gestiona alte obligații tale. Dacă locuiți într-o zonă de la distanță, cursuri bazate pe Internet poate fi o soluție ideală pentru tine. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.