Keystone logo

48 MSc Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Afaceri sportive 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice
  • Afaceri sportive
Domenii de studiu
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice (48)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Afaceri sportive

După obținerea o diplomă de licență, mulți studenți aleg să-și continue studiile de lucru spre o diplomă de master 's. Acest nivel de studiu are un accent sporit pe pregătirea studenților pentru aplicatii din lumea reala. Învățământ superior că elevii obține de multe ori îi ajută relansa cariera.

Ce este un Master in Business Sport? Fiind o subcategorie de studii de afaceri, aceasta Master permite elevilor să se specializeze competențele și experiența lor. Industria de sport este incredibil de mare, dar în plus față de experți de sport, care sunt, în ochii publicului, există mii de oameni de afaceri care menține lucrurile rulează. Elevii invata despre managementul echipei, marketing, organizare de evenimente, și de evaluare a riscurilor.

Elevii de afaceri beneficiază de sport din mai multe avantaje. Ei sunt capabili de a intra în lumea de afaceri, printr-o cale mult mai unic, care să evite multe dintre competitive și afectate problemele de mai multe programe generale de afaceri.În plus, absolvenții introduceți o industrie extrem de profitabila si de succes.

Ca aproape toate masterat programe 's grad, studiind un Master of Science în Sport Business variază în costul destul de un pic. Școlar, program, și țara de studiu pe care o alegeți poate afecta școlarizare și taxe. Lungime de studiu și statutul de student sunt, de asemenea, factori care contribuie. Cercetare mai multe opțiuni înainte de înscrierea.

Absolvenții de la un program de afaceri de sport au mai multe optiuni pentru cariera lor. Principalele două ramuri depinde de decizia de a lucra cu o echipa sau un loc. Puteți deveni directorul unui loc de sport, managerul de evenimente, sau locul marketer. Dacă alegeți să lucrați cu o echipă specific, se poate lucra ca un recrutor, agent, managerul echipei, marketing, sau coordonator. Câteva alte cariere sunt disponibile în afara acestor ramuri de lucru cu echipamente sau îmbrăcăminte companii atletice.

Dacă vă place sporturi sau doar cauți o variantă unică de studii de afaceri, introducerea unui program de afaceri de sport poate fi pentru tine. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.