Keystone logo

63 MSc Programe în Studii de afaceri Administrarea afacerilor 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de afaceri
  • Administrarea afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (63)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de afaceri Administrarea afacerilor

Pentru a studia un Master of Science (MSc), este o modalitate foarte bună de a obține o înțelegere mai profundă a unui anumit domeniu sau subiect. Programul durează de obicei între unu și doi ani și face experți absolvenți în specializarea lor ales, oferindu-le un avantaj competitiv atunci când intră în forța de muncă.

Ce este un Master in Business Administration? gradul de master de specialitate este conceput pentru a ajuta pe elevi să dezvolte o expertiză în gestionarea și exploatarea de diferite tipuri de întreprinderi. Acest lucru se realizează adesea prin dezvoltarea unor tehnici de cercetare puternice, împreună cu o educație pe teme legate de afaceri specifice, cum ar fi contabilitate, finanțe, resurse umane, structurile organizatorice, operațiunile și durabilitatea economică. Elevii vor fi adesea necesare pentru a finaliza teza de master pe un subiect legat de cursuri.

Cunoștințele extinse dobândite prin operațiuni de afaceri de succes și de management face ca acest grad atât de versatil și practic.Elevii dobândi o înțelegere în profunzime a diferitelor aspecte ale lumii de afaceri și de a dobândi abilități foarte transferabile în cercetare și de rezolvare a problemelor.

Nu există nici un cost definitiv pentru un Master in Business Administration. Costul variază în funcție de locație, instituție și durata de studiu. Pentru a obține un preț exact pentru taxele de școlarizare și, contactați biroul de admitere instituția aleasă a lui.

Unul dintre cele mai mari lucruri despre studiul în programul de masterat în administrarea afacerilor este faptul că versatilitatea lasă absolvenți eligibile pentru un număr mare de poziții în diverse afaceri, cum ar fi consultanță de management, ONG-uri, agenții guvernamentale și agenții de marketing pentru a numi câteva. Aici sunt doar câteva locuri de muncă titluri posibile absolvenți pot presupune: executiv de vânzări, account manager, director de marketing, analist de afaceri si consultant de afaceri.

Acest curs este o mare investiție în viitorul tău, și există opțiuni pentru a finaliza programul de la colegii și universități din întreaga lume. Multe școli oferă full-time sau opțiuni de studiu part-time pentru a se potrivi în jurul altor angajamente. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.