Keystone logo

4 MSc Programe în Studii de administrație Administrație Administrare organizațională 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de administrație
  • Administrație
  • Administrare organizațională
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular locations

MSc Programe în Studii de administrație Administrație Administrare organizațională

Un Master, sau Master of Science, este un grad academic acordat studenților care au absolvit învățământul postuniversitar și a demonstrat un nivel avansat de înțelegere a unui domeniu specific. Câștigarea acestui grad de obicei necesită ca un student să dedice un an sau mai mult studiilor cu normă întreagă. Finalizarea unui MSc poate implica transmiterea unui examen cuprinzător sau scrierea unei teze.

Ce este un MSc în administrarea organizațională? Acest grad este conceput pentru a ajuta la pregătirea elevilor pentru rolurile de conducere. Ele pot studia tactici de comunicare, tehnici de management și strategii de planificare. Elevii pot să acopere subiecte precum diversitatea și incluziunea, comunicarea, relațiile publice, fundamentele conducerii, team building-ul și inovația. Cursurile includ adesea studiul procesului juridic, planificarea strategică pentru organizații, bugetarea publică și managementul financiar, comportamentul și teoria organizației și evoluția gândirii manageriale.

Programele de administrare organizațională permit studenților posibilitatea de a examina, dezvolta și aplica diverse abilități de conducere în viața și cariera. De exemplu, absolvenții au tendința de a-și dezvolta abilitățile în procesul de delegare, de programare, de creare și de respectare a termenelor limită. Aceste abilități pot permite persoanelor să obțină locuri de muncă mai plătite.

Deoarece un master în administrarea organizațională este oferit la o varietate de universități, iar unele cursuri pot fi accesate de la distanță, costurile pot fluctua. Cercetați fiecare program în mod aprofundat și contactați direct universitățile pentru așteptări mai detaliate privind costurile.

MSc în absolvenții de administrație organizațională se pot califica să dețină poziții într-o varietate de domenii: managementul resurselor umane, servicii financiare, învățământ superior, guvern și organizații non-profit. Absolvenții pot, de asemenea, să urmeze o carieră în calitate de manageri de birou, administratori de resurse umane sau manageri de birouri medicale. Orice poziție care necesită capacitatea de a crea, de a conduce sau de a supraveghea echipe sau de a administra o facilitate sau o afacere este, de obicei, potrivită pentru un individ cu o diplomă de administrare organizațională.

Programele de masterat pentru administrarea organizațională sunt oferite la numeroase universități din întreaga lume, iar studenții ar putea să obțină acest nivel online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.