Keystone logo

433 MSc Programe în Științele vieții 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științele vieții
Domenii de studiu
  • Științele vieții (433)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științele vieții

O diplomă de licență oferă absolvenților o acoperire largă a unui subiect. Cei care doresc o expunere mai profundă la câmp își aleg de multe ori să urmeze un Master of Science. După finalizarea studiilor universitare, mulți studenți petrec între doi și trei ani pentru a obține un masterat. Unele, totuși, cursuri complete în mai puțin sau mai mult timp.

Ce este un MSc în științele vieții? Cei care au un interes în biologie doresc adesea să învețe mai multe despre științele vieții. Această disciplină largă cuprinde multe aspecte ale naturii și ale biologiei. În timp ce fiecare program este diferit, majoritatea includ cursuri generale despre organismele vii și mediul natural. Elevii pot, de asemenea, să ia cursuri în științele vieții computaționale, nutriție, tehnologia apei și alte subiecte conexe. Adesea, elevii lucrează îndeaproape cu profesori, consilieri universitari sau comisii educaționale pentru a adapta un curs specific de studiu bazat pe domenii de interes. De asemenea, aceștia pot efectua cercetări aprofundate asupra unui proiect în curs de pregătire pentru scrierea unei hârtii în stil pre-absolvire, în stilul capstone.

Deoarece cei care se înscriu într-un program de masterat în științele vieții dezvoltă de obicei gândirea critică, raționamentul analitic și abilitățile de planificare a proiectelor, ele sunt adesea bine echipate pentru a reuși în sectorul public și privat. Abilitățile de gestionare a timpului, de organizare și de înregistrare, pe care le pot dezvolta, le ajută, de obicei, în activitățile lor private.

Costul general al participării la un program MSC în domeniul științelor vieții depinde de obicei de o varietate de factori, inclusiv localizarea instituției și durata curriculumului. Elevii inteligenți aleg adesea să discute taxele și taxele cu un ofițer de admitere înainte de a decide să înmatriculeze.

Cei care au absolvit un masterat în științele vieții pot găsi locuri de muncă remunerate în mai multe ocupații diferite. În primul rând, absolvenții aleg adesea să lucreze în laboratoare științifice, deținând titluri de locuri de muncă, cum ar fi tehnicianul de laborator, managerul de laborator sau directorul de instalații. Alții care dețin o diplomă de master decid să lucreze în sectorul de afaceri, lucrând ca manageri de cercetare și dezvoltare sau directori. Unii pot să-și desfășoare activitatea în industria nonprofit în calitate de directori executivi, manageri de cercetare, asistenți în caz de caz sau scriitori.

Elevii urmăresc de multe ori un Master of Science în științele vieții în ambele clase convenționale și online. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.