Keystone logo

23 MSc Programe în Științele vieții Horticultură Științele plantelor 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științele vieții
  • Horticultură
  • Științele plantelor
Domenii de studiu
  • Științele vieții (23)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științele vieții Horticultură Științele plantelor

Persoanele care se bucura de lucru cu plante și culturi și care speră să descoperi noi modalități de a hrăni o populație mondială în creștere ar putea fi interesat în câștigarea unui Master of Science în științe Plant.

Deci ar putea fi mirat, ce este un Master in Stiinte ale plantelor? Acest grad avansat cuprinde studiul de reproducere a plantelor si genetica. Programul include aspecte legate de biochimie, biotehnologie si biologie moleculara si modul in care acestea se referă la creșterea și dezvoltarea agriculturii și a culturilor. Cu această educație, elevii pot lucra pentru a ajuta dăunătorilor și buruienilor de control, îmbunătățirea sănătății culturilor și creșterea economică, și chiar de cercetare produselor agricole în căutare de metode alternative de combustibil.

Câștigul salarial un Master of Science în Stiinte ale plantelor poate fi benefic pentru absolvenții de studii, deoarece acestea pot ajuta la menținerea națiunii de aprovizionare cu alimente prin dezvoltarea modalități noi și inovatoare de producție agricolă în timp ce studia, de asemenea, valoarea nutritivă și recolta în condiții de siguranță a semințe, culturi și plante.

Costul pentru a câștiga un Master in Stiinte ale plantelor poate varia în funcție de instituție de învățare și cursuri de oferit. Studenții interesate trebuie să contacteze o universitate direct pentru a afla costurile de școlarizare specifice și taxe.

Cu o diplomă de master în științe vegetale, absolvenții pot găsi de lucru într-o varietate de medii. Mulți studenți lucrează în laboratoare, universități și horticultură, sau cu agențiile de mediu. Există, de asemenea, multe organizații guvernamentale care au nevoie de un grad avansat științe plante pentru anumite locuri de muncă, cum ar fi Serviciul forestier, USDA, grădinile botanice sau chiar Peace Corps. Absolvenții pot găsi, de asemenea, de predare de muncă, cercetarea, sau gestionarea pădurilor și a altor resurse naturale.

Urmărirea un Master of Science în Stiinte ale plantelor poate asigura oportunități mai bune de angajare într-un mediu de lucru inventiv.Multe școli oferă, de asemenea cursuri on-line astfel încât studenții pot lua cursuri care se potrivesc programele lor de ocupat, chiar dacă nu există un colegiu din apropiere. Dacă doriți să începeți pe dumneavoastră avansat grad științe plante, cauta pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.