Keystone logo

89 MSc Programe în Științe naturale Științele Pământului 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științe naturale
  • Științele Pământului
Domenii de studiu
  • Științe naturale (89)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științe naturale Științele Pământului

Studenții interesați în urmărirea un grad absolvent poate profita de o varietate de programe de master de specialitate 's care asigură formarea în profunzime în domeniul lor de alegere. Pentru cei interesați de o carieră în domeniul științei, un Master of Science (MSc) dezvoltă abilități practice care pot fi aplicate atât în ​​sectoarele privat și public.

Ce este un Master în Științe ale Pământului? Acest grad oferă o imagine într-un număr de discipline; oceanografie, hidrologie, geologie, Vulcanologie, geomagnetismului, știința solului, și astronomie sunt toate componente ale unui program robust de absolvent în subiect. Cu această abordare multi-disciplinare, elevii învață despre pământ ca un sistem complex în loc de procese și câmpuri izolate.

Cu un grad mai avansat în domeniul științelor Pământului, absolvenții pot continua cariera lor oferind în același timp un impact real la lumea din jurul lor.Cunoaștere cuprinzătoare de o varietate de sisteme Pământului 's permite elevilor avantajul unic de a aplica informații de la mai multe discipline, și poate fi, practic, aplicată la o carieră în consultanță de mediu, industria de energie, și minerit.

Există o serie de instituții care oferă programe Stiinte ale Pamantului, cu diferite taxe de școlarizare și costurile. Studenții interesate trebuie să contacteze direct școli pentru a compara cele mai bune costul unui Master in Stiinte Pământ.

În afara de mediul academic, absolvenții pot alege dintr-o varietate de cariere informat de interesele lor specifice și accentul academic de gradul lor. Operațiunile petroliere și miniere sunt o cale populare și profitabilă carieră pentru persoanele cu un Master în Științe ale Pământului. Organizațiilor non-profit și de guvern, de asemenea, oportunități de locuri de muncă pentru oamenii de știință Pământului, cum ar fi planificarea de mediu, naturalist, sau lucrările de conservare.Aceste ocupații asigura un impact pozitiv pentru comunitățile, și mulți absolvenți găsi acestea să fie o modalitate de plină de satisfacții de a folosi gradul lor.

Există o serie de programe internaționale în domeniul științelor Pământului, precum și baza de date on-line ulterior este un loc minunat pentru viitorii studenti pentru a începe cercetarea universități. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.