Keystone logo

9 MSc Programe în Studii profesionale Științe sociale 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii profesionale
 • Științe sociale
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (9)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii profesionale Științe sociale

  Un Master of Science se înscrie în domenii științifice și de obicei se închide cu o teză. Studiile urmează adesea o diplomă de licență, încheie, în general, într-un an sau doi ani și conferă competențe îmbogățite în carieră.

  Ce este un MSc în științe sociale? Acest grad înconjoară studiul relațiilor în cadrul societăților umane. Filialele pot include arheologie, psihologie, lingvistică, economie, sociologie, antropologie, istorie și științe politice. Programele durează de obicei de la un an la doi ani și se concentrează adesea pe domenii precum afacerile sociale și microfinanțarea sau cercetarea socială aplicată. Elevii își extind perspectivele globale și învață să efectueze și să evalueze cercetarea avansată în timp ce învață despre impactul economic și social al instrumentelor financiare asupra antreprenoriatului.

  Absolvenții dețin în mod obișnuit abilități excepționale de management și strategie, în plus față de abilitățile inovatoare de gândire critică. Aceste capacități pot spori analiza profesională și pot depăși resursele și funcționalitatea personală.

  Studenții potențiali ar trebui să efectueze cercetări aprofundate asupra universităților potențiale și a curriculelor de interes. Pe lângă obiectivele individuale, factori precum localizarea și lungimea pot cauza costurile fluctuante.

  Un Master of Science în Știința Socială este ideal pentru cei care doresc să sprijine afacerile sociale în comunitățile lor. Acest lucru se aplică, de obicei, liderilor și angajaților guvernamentali sau neguvernamentali, celor care ar dori să lucreze în afaceri sociale sau cei care dețin deja astfel de funcții. Studiile dezvoltă abilitățile practice și teoretice necesare carierei de cercetare și management care necesită puncte de vedere internaționale extinse, strategii de leadership, etică, politici și procese de gândire creativă. Unele dintre pozițiile cele mai bine plătite sunt sociologul, politologul, psihologul, economistul, geograful, arheologul, cercetătorul și antropologul, iar nevoia de persoane calificate este prevăzută să crească în următorii ani.

  Oportunități sunt oferite la nivel mondial. Opțiunile locale pot oferi mai multe experiențe personale, în timp ce cursurile online convenabile oferă alternative flexibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.