Keystone logo

2 MSc Programe în Studii de Drept Procedură penală Știința poliției 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de Drept
  • Procedură penală
  • Știința poliției
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de Drept Procedură penală Știința poliției

Lucrul la un Master of Science este adesea important pentru oricine dorește să afle mai multe despre un anumit subiect. După absolvirea studiilor universitare, studenții de masterat petrec de obicei aproximativ doi sau trei ani pentru a-și încheia programele. Unii studenți, totuși, dedică mai mult timp pentru a-și termina absolvenții.

Ce este un MSc în știința poliției? Guvernele federale, de stat și locale din întreaga lume utilizează forțele de poliție civile pentru a menține ordinea. Elevii care doresc să învețe despre procedurile și teoria poliției se înscriu adesea într-un curs de poliție. Întrucât participanții doresc, de obicei, să lucreze în domeniul aplicării legii, clasele sunt, de obicei, pline atât de ofițeri de poliție aspiranți, Deoarece cursul este la nivel de absolvent, elevii iau de obicei cursuri care implică sisteme de justiție penală, gestionarea crizelor, restricții legale, cerințe procedurale, probe, comunicare, psihologie și alte subiecte. Finalizarea unui MSc în Științe Politice necesită, de obicei, realizarea cu succes a unui stagiu și scrierea unei hârtii capstone.

Cei care iau cursuri pentru a finaliza un Master of Science în poliția științifică dezvoltă în mod regulat abilități de gestionare a crizelor, de comunicare și de înregistrare. Aceste abilități ar trebui să ajute absolvenții să aibă succes în munca polițienească și în alte cariere în domeniul justiției penale. Ele pot, de asemenea, ajuta persoanele să își gestioneze mai bine treburile personale.

Completarea cu succes a unui MSc în Științe Politice necesită în mod obișnuit plata taxelor și a altor costuri asociate. Costul exact pentru participarea la un program depinde, de obicei, de câțiva factori, cum ar fi locația școlii și durata programului. În consecință, elevii aleg adesea să cerceteze instituția și programul înainte de a se angaja să participe.

În general, oricine obține un masterat în știința poliției se poate aștepta să concureze pentru diferite tipuri de posturi. Cel mai popular, absolvenții se alătură adesea forțelor de poliție ca ofițeri de poliție. Cei care se aflau deja pe o forță înainte de a începe studiile universitare încearcă de obicei să promoveze. Căpitanii și sergenții dețin adesea un masterat în gradul de poliție. Cei care doresc să nu lucreze în domeniul aplicării legii în mod obișnuit urmăresc locuri de muncă în alte domenii ale justiției penale. Nu este neobișnuit ca cei cu diplome de master să lucreze în calitate de ofițeri de securitate privată, tehnicieni în laboratoarele de criminalitate sau formatori corporativi.

Elevii pot lua în mod obișnuit cursuri la nivel postuniversitar în clase convenționale sau prin portaluri online. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.