Keystone logo

121 MSc Programe în Studii de mediu Știința mediului 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de mediu
  • Știința mediului
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (121)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de mediu Știința mediului

Potrivit Biroului de Statistica a Muncii, domeniul de stiinta mediului este de așteptat să continue să crească la un nivel robust. Ca reglementări la nivel mondial de mediu continuă să fie puse în aplicare, mai multe locuri de muncă sunt create. Viitorii studenți, care sunt un meci bun pentru un Master of Science (MSc), în Știința Mediului ar include pe cei care sunt interesați în lucru pentru a proteja mediul.

Ce este un Master în Știința Mediului? Este un curs avansat de studiu, care pot duce la ocuparea forței de muncă în sectorul public sau privat. Elevii din acest program se pot specializa în multe domenii diferite, cum ar fi inginerie, de conservare, ecologie, biologie și chimie. În general, absolvent va lucra în domenii legate de localizarea și protejarea resurselor pământului. Aceasta poate include estimarea riscurilor și consilierea pe probleme legate de respectarea de reglementare. Elevii pot concentra asupra lor la domenii de interes deosebit în timpul studiului.

Costurile de a obține o diplomă în acest domeniu pot varia foarte mult în funcție de o serie de factori cum ar fi dacă studentul este în frecvență plin sau part-time și dacă elevul locuiește în campus sau de a lua cursuri online. Este recomandabil să ia în considerare interesele personale, programul flexibilitate și costuri atunci când aleg un program de.

A absolvit cu un Master în Știința Mediului poate duce la numeroase oportunități de carieră în acest domeniu în creștere rapidă. Bazat pe elevului interese, specializări și de muncă de licență, el sau ea ar putea alege sa lucreze ca inginer de mediu, ca un conservator sau poate în gestionarea deșeurilor. În afară de lucru pentru sectorul privat, absolvent va avea abilitățile necesare pentru a lucra în guvern sau în educație.

Există multe programe la nivel mondial disponibile în acest domeniu de studiu, cu unele universități oferă de grade online. Un grad on-line este de dorit pentru cei care au nevoie de flexibilitate în programul lor.Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.