Keystone logo

330 MSc Programe în Studii tehnologice Știința datelor 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Știința datelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (330)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii tehnologice Știința datelor

O diplomă de master este o cale de învățământ superior frecvent urmărită după o diplomă de licență. Un Master of Science se concentrează în mod obișnuit pe domenii legate de matematică și științe, dar unele universități pot acorda acest grad pentru ceva legat de arte sau umaniste. Un program absolvent durează adesea unu până la trei ani.

Ce este un MSc în știința datelor? Știința datelor este studiul metodelor și sistemelor științifice utilizate pentru a extrage informații atât din grupuri structurate, cât și din grupuri de date nestructurate. Pe parcursul unui program de masterat, elevii învață adesea cum să aplice tehnologii informatice în administrarea afacerilor. Cursurile exacte necesare pentru acest grad pot varia în funcție de instituție. Concentrarea dvs. specifică poate afecta, de asemenea, cursurile pe care trebuie să le urmați. Cursurile comune pentru acest grad includ algoritmi, tehnici și platforme de date, analize strategice de afaceri, analize de date mari, optimizare continuă și discretă și învățare automată.

Un MSc este benefic, deoarece poate duce la un salariu mai mare, mai multă educație sau mai bune perspective de locuri de muncă. Adesea, aptitudinile organizatorice dobândite îi fac pe studenți mai buni candidați la promoții.

Este greu de identificat costul unui MSc în știința datelor, deoarece locația unei școli, durata unui program și tipul de clasă pot juca un rol în cost. Dacă doriți să obțineți o estimare exactă, cel mai bine este să contactați universitatea pe care speră să o participați.

Având cunoștințele acumulate de la obținerea unui Master în Informatică, ați putea fi pregătit pentru o carieră de cercetător de date înalt. Cu toate acestea, aceasta nu este singura opțiune de carieră. Unii savanți cu această educație au devenit profesori, proprietari de afaceri mici și oficiali guvernamentali. Tehnologia informației este un domeniu în plină dezvoltare, care are nevoie de oameni care știu cum să decodeze mormane mari de date.

Faceți unele cercetări pentru a afla care program este potrivit pentru dvs. Odată ce știi, este timpul să aplici.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.