Keystone logo

57 MSc Programe în Științele vieții Știință moleculară 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științele vieții
  • Știință moleculară
Domenii de studiu
  • Științele vieții (57)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științele vieții Știință moleculară

Obținerea unui Master în Biologie moleculară poate deschide ușa la mai multe domenii de carieră interesante într-o varietate de domenii. Nu numai o diplomă de master indica faptul ca un elev a obținut stăpânirea peste un subiect, dar le permite să aplice pentru locuri de muncă mai bine plătite sau de a continua educația lor de a obține un grad mai avansat.

Ce este un Master în Biologie moleculară? Această zonă populară de studiu permite elevilor să se angajeze în cercetare activă și să învețe cum să comunice profesional cu lumea științifică. Aceasta implică, de asemenea, cursuri de provocatoare concentrându-se pe cele mai recente metodologii, tehnologii și echipamente care sunt utilizate în domeniul științei moleculare. Stiinta moleculara explorează modul în biologie, fizică și chimie interacționează pentru a realiza lucruri uimitoare, cum ar fi noi surse de energie.

Beneficiile de a obține un Master of Science în Biologie moleculară nu poate fi subestimată.Cei care dețin o diplomă de master sunt mult mai susceptibile de a fi luate în considerare pentru poziții importante în industrie. Ele sunt de multe ori printre primele luate în considerare pentru progresele de poziție și creșteri salariale, de asemenea.

Costul de un Master of Science grad poate varia semnificativ de la școală la școală și de la țară la țară. Viitorii studenți pot căuta informații școlarizare on-line pentru a ajuta la a le selecta pe care școala este potrivit pentru bugetul lor. Multe programe on-line au, de asemenea, burse pentru studenți, împrumuturi și alte opțiuni de finanțare disponibile pentru cei care se califică.

Elevii cu un Master in Stiinte moleculara poate fi interesati de o cariera de diagnostic, care le permite să se dezvolte noi proceduri de testare pentru boli genetice, cancer, deficit imun si farmacocinetica.Oamenii de stiinta moleculara a lucra în gamă largă de setări, inclusiv laboratoare de referință, spitale, direcțiile de sănătate publică, agențiile de aplicare a legii, instituții de cercetare, companii farmaceutice și universități. Cei care doresc să obțină un doctorat în Biologie moleculară pot merge pe de a educa urmatoarea generatie de oameni de stiinta care aspiră moleculare.

Cu o tehnologie avansata de internet, studenții pot obține un Master în Biologie moleculară printr-un program on-line. Este ușor pentru elevi pentru a localiza un institut de învățământ superior care oferă un program de on-line în domeniul lor specific de interes. Nu așteptați un alt minut pentru a începe. Începe călătoria dumneavoastră la o nouă carieră sau în avans în domeniul dumneavoastră curent de carieră. Căutați programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.