Keystone logo

4 MSc Programe în Studii profesionale Științe naturale 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii profesionale
 • Științe naturale
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii profesionale Științe naturale

  Un Master of Science este un tip de masterat acordat în mod obișnuit pentru studii în mai multe discipline matematic inclinate și / sau științifice. Această diplomă de master este, de obicei, următorul premiu academic urmărit după o diplomă de licență în acest domeniu sau unul similar.

  Ce este un MSc în științele naturii? O diplomă de master în științe naturale permite în mod obișnuit studenților să se concentreze asupra unui domeniu specific de studiu în domeniul mai larg al științelor naturale. Acest lucru poate fi abordat din mai multe unghiuri diferite, printre care predarea științelor naturale, cercetarea în laboratoare sau utilizarea cercetării pentru întreprinderi. Majoritatea colegiilor și universităților au nevoie de potențialul absolventului MSc pentru a scrie o teză și de cele mai multe ori trebuie să prezinte și să apere această teză pentru absolvire.

  Un MSc în științe naturale poate oferi studenților o perspectivă crucială asupra durabilității, un element cheie în afacerile de astăzi, care pot pune mai multe oportunități de carieră la îndemână. Analiza și abilitățile de gândire critică oferă de multe ori studenților un avantaj față de concurența în domeniu, de asemenea, făcându-le candidați dezirabili pentru promovări și ridicări.

  Completarea masteratului în științele naturii durează de la unu la șapte ani, în funcție de aria de studiu și de traiectoria căilor de carieră ale studenților. Este important să se caute informații înainte de timp în multe școli diferite pentru a găsi una care să se potrivească obiectivelor carierei și nevoilor financiare, deoarece școlile variază în funcție de locație și program.

  Absolvenții de masterat în științe naturale au deseori multe oportunități de carieră la îndemână pe tot globul. Lucrul ca cercetător științific sau analist atât în ​​domeniu, cât și în laboratoare atât pentru agențiile guvernamentale, cât și pentru universități reprezintă o alegere evidentă. Multe companii au nevoie de consilieri științifici, cum ar fi un consultant de mediu sau un analist de politică, pentru a-și păstra produsele sau serviciile până la standardele cerute de astăzi.

  Știința naturală este oferită, de obicei, cu candidatura pentru masterat în colegii și universități din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.