Keystone logo

90 MSc Programe în Științele vieții Științe agricole 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științele vieții
  • Științe agricole
Domenii de studiu
  • Științele vieții (90)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științele vieții Științe agricole

Un Master of Science este de obicei un program de studii de unul sau doi ani, care să permită studenților să se concentreze intens pe o arie de studiu. Elevii pot angaja în munca de teren, experimente de laborator, sau proiecte de cercetare originale, în plus față de învățare la clasă. Programele de studii de masterat unele necesită teza de master, înainte de gradul este conferit.

Ce este un Master în Științe agricole? Este un curs de studiu, care oferă, de obicei, o bază de cunoștințe generale în plantelor și de gestionare a dăunătorilor, știința mediului, siguranța alimentară, educație, și de conducere. O diplomă de master în științe agricole poate fi de multe ori, fie un studiu general de teme agricole sau să fie adaptate la un interes deosebit unui student. Elevii pot fi în măsură să se specializeze în continuare cu cursuri în subiecte avansate, cum ar fi biosecurității și biotehnologie. grade de științe agricole sunt extrem de interdisciplinare și personalizate, care să reflecte nevoile complexe și de schimbare ale agriculturii moderne.

Gradul oferă de obicei studenților cu cunoștințele necesare pentru a avansa in cariera lor agricol sau educativ în subspecialitate lor. Castigarea unui maestru 's deseori îmbunătățește perspectivele de angajare prin deschiderea unor noi poziții sau oportunități de promovare.

Prețul de școlarizare pentru programul de studii de master în științe agricole poate fi destul de diferite, în funcție de locația școlii și dacă este sau nu programul include cursuri on-line. Viitorii studenți ar trebui să facă cercetarea lor bine înainte de a alege un program.

Un student cu o diplomă de master în științe agricole ar putea lucra într-o poziție de cercetare academică, industrială și de guvern, concentrându-se pe orice fel de horticultură pentru știința solului la tehnologie alimentară. Ele pot găsi, de asemenea locuri de muncă în sectorul agricol ca un fermier sau antreprenor. Alte opțiuni includ lucru ca un educator sau de a lua o poziție politică legată de preocupările agricole.

Cu atât de multe programe de gradul disponibile, procesul de căutare poate părea copleșitoare, dar nu trebuie să fie. Pentru a incepe cercetarea programul ideal pentru nevoile dvs., căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.