Keystone logo

3 MSc Programe în Construcții Servicii de construcții Întreținerea clădirilor 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Construcții
  • Servicii de construcții
  • Întreținerea clădirilor
Domenii de studiu
  • Construcții (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Construcții Servicii de construcții Întreținerea clădirilor

Un Master of Science, de asemenea, cunoscut ca un MSc, este un grad de absolvent cu un accent într-o disciplină care este, de obicei, grele în matematică și știință. Finalizarea unui astfel de program este următorul pas într-o învățământ postliceal după obținerea diplomei de licență.

Ce este un MSc în întreținerea clădirilor? Acest program este în general conceput în jurul studierii acelor sarcini și politici care sunt necesare pentru a menține o structură la cele mai înalte standarde posibile. Poate include și focuri de arhitectură și design; sisteme de întreținere, cum ar fi încălzirea și ventilația; rețeaua electrică, amenajarea teritoriului și întreținerea terenurilor; și construirea și renovarea regulată. Acesta poate include și subiecte precum design durabil, abilități de leadership și management, precum și administrarea afacerilor.

Beneficiile unui masterat se extind dincolo de cariera ta. Veți învăța probabil abilități valoroase, cum ar fi cele mai bune practici de construcție, organizarea și gestionarea timpului. Aceste aptitudini sunt utile la orice nivel de carieră în domeniul construcțiilor și, de asemenea, transferă bine către alte industrii.

Costul unei diplome de master poate varia în funcție de locație. Un program care constă doar într-un format tradițional de clasă poate diferi în costuri de la un program online, de asemenea. Instituția dvs. vă poate oferi un cost estimat pentru programul specific pe care îl alegeți.

Carierele în întreținerea clădirilor abundă și sunt limitate numai de dorințele dumneavoastră. Puteți alege traseul tradițional, care lucrează în domeniul construcțiilor sau al unei industrii conexe, în calitate de manager de proiect sau manager de construcții pentru o corporație mare sau pentru o întreprindere mică. În mod alternativ, ați putea căuta o poziție de administrator de proprietate pentru o firmă de dezvoltare sau de proprietate. Există, de asemenea, opțiuni de scriere și editare pentru publicațiile tematice, precum și pentru marketing, vânzări și administrare în cadrul industriei.

Este posibil ca un MSc în întreținerea clădirilor să vă fie disponibil indiferent unde locuiți. Colegii și universitățile locale ar putea oferi un astfel de program sau puteți găsi unul online într-o școală la alegere. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.