Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Zoologie 2024

2 Masterat Programe în Zoologie 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un grad avansat, care este urmărit după absolvirea unui program de licență. Este un mod de a diferenția studenți din colegii lor care ar putea avea calificări similare, dar numai au o educație de licență. Un maestru în Zoologie Zootehnie / concentrează pe tot țin de animale și pregătește pe studenți pentru o varietate de oportunități de carieră.

Ce este un Maestru în Zoologie / Științe animalelor? Acest grad este o alegere bună pentru cei cărora le pasă de sănătatea și funcția de toate tipurile de animale. Programele tipice includ cursuri în domenii de profil, cum ar fi animalele de companie și sport, animale de fermă, comportamentul animalelor, locuințe și bunăstare, gestionarea animalelor și nutriția, sănătatea animalelor și medicină, precum și genetica animale și reproducere. Majoritatea programelor va lucra cu câini, pisici, cai, carne de vită și vaci de lapte, oi, porci, ren, păsări de curte, și caprine, deși anumite cursuri se pot concentra asupra altor specii.

Câștigul salarial un Master în Zoologie Zootehnie / este benefică într-un număr de moduri. Acesta oferă absolvenților de un avantaj competitiv și îmbunătățește potențialul lor de câștig. De asemenea, le oferă cu abilități atât profesionale și personale care pot fi folosite de-a lungul vieții lor, cum ar fi analiza și rezolvarea problemelor și luând în considerare nevoile atât animale și societate.

Există multe universități internaționale care oferă posibilitatea de a câștiga un Master în Zoologie Zootehnie /. Deoarece fiecare program variază în durată și cursuri specifice, costurile variază, de asemenea. După ce restrânge căutarea, sunați la școala direct pentru a afla ce costuri sunt implicate.

Există mai multe cariere disponibile pentru cei cu un master în Zoologie Zootehnie /. Absolvenții sunt pregătiți pentru o carieră în cercetare în multe domenii. Ei pot lucra, de asemenea, în evaluare, consultanta, dezvoltare de produs, de predare, și jurnalism.

În cazul în care câștiga un grad on-line este de preferat, verificați cu școala pentru a vedea ceea ce este oferit. Multe programe oferă învățare la distanță pentru unele sau toate cursurile. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Științele vieții
 • Zoologie
Domenii de studiu
 • Științele vieții (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe