Keystone logo

10 Masterat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Produse alimentare și băuturi Vinificație 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Produse alimentare și băuturi
  • Vinificație
  • Vinificație
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Produse alimentare și băuturi Vinificație

O diplomă de master este un grad academic conferit de colegii și universități la finalizarea studiilor care demonstrează stăpânirea o zonă practică profesională sau domeniu de studiu. Acest grad necesită abilități de nivel superior în analiza, evaluarea critică, aplicatie profesionala, și gândirea critică. Gradul este de obicei acordată în umaniste, științe sociale, arte plastice, studii de asistenta medicala, teologie, filozofie, sau de muzeu.

Ce este un Master in Business vin? Un maestru în vin de afaceri explorează cunoștințele, aptitudinile și strategiile necesare pentru a obține rezultate în industria vinului la nivel mondial. Elevii de studiu de dezvoltare a pieței vitivinicole pentru comerțul intern și global, și a devenit bine versat și instruit în producția de vin și de vânzări. Scopul acestui grad este de a pregăti studenții pentru a deveni profesionisti de afaceri vin competenți.Cursuri poate include subiecte legate de economia de vinuri internaționale, industria vinului, Logistica si Aprovizionare, negocieri, Oenologie, și degustare de vinuri.

Absolvenții cu un Master în Business Insight Vin câștig în domenii de afaceri, cum ar fi strategie de brand, fuziuni si achizitii, comportamentul consumatorilor, mass-media, relații publice, dezvoltarea pieței externe, și de management. Deoarece industria vinului are o acoperire la nivel mondial, absolvenți au o conștiință puternică a relațiilor internaționale și de afaceri. Ei dezvolta, de asemenea abilitati de comunicare puternice care să le permită să împărtășească și să învețe cunoștințele lor vin altora.

Costul diplomă de master variază, în funcție de instituția de învățământ, țara de studiu, precum și momentul și unități necesare pentru program. Pentru a afla mai multe, contactați biroul de admitere și se intereseze despre programul de gradul și costurile sale.

Perspective de carieră în afaceri vin sunt puternice și salariile sunt bune.Unele ocupații posibile legate de acest grad includă manager de export regional, manager de produs, director de marketing, director de comunicare, director vin, și manager comercial.

Profitați de oportunitățile educaționale oferite on-line, indiferent unde locuiți. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.