Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Turism durabil 2024

9 Masterat Programe în Turism durabil 2024

Prezentare generală

Un program de masterat consolidează abilitățile pe care elevii le-au învățat în programele de licență. Elevii devin experți în domeniile lor și deschid ușile pentru perspective mai bune de carieră.

Ce este un Master în Turism Durabil? După cum sugerează și numele, studiul turismului durabil privește la intersecția dintre ecologism și industria turismului. Elevii pot studia managementul afacerilor, ospitalitatea și durabilitatea pentru a dezvolta modalități de a inova. Unii studenți ar putea avea nevoie să finalizeze o teză de masterat pentru a finaliza programul. Elevii adesea își pot concentra studiile asupra economiei turismului, managementului strategic, marketingului sau mai mult. Studenții cu normă întreagă pot avea nevoie de unu până la doi ani pentru a obține un Master în Turism Durabil, în funcție de program.

Elevii care au absolvit un Master în Turism Durabil au obținut, în general, abilități de management de afaceri pe care multe companii le apreciază. În plus, angajatorii pot căuta acești absolvenți datorită abilităților lor de gândire critică și înțelegerii forțelor de piață mari.

Un master în turism durabil poate costa mai mult decât altele. Este important ca studenții să verifice cu universitățile lor să vadă cât vor costa programele lor particulare. Ei ar trebui să întrebe costul pe oră de credit, numărul de ore de credit pe care ar trebui să le ia și dacă există diferențe de cost pentru studenții locali sau internaționali.

După absolvirea unui Master în Turism Durabil, oamenii pot avea o mulțime de opțiuni de carieră disponibile. Unii absolvenți devin directori de turism care supraveghează funcționarea hotelurilor, stațiunilor și a altor destinații turistice. Alții merg mai departe pentru a lucra pentru companii de turism, cum ar fi linii de croazieră. Acești consultanți și consilieri lucrează pentru a face compania lor mai ecologică fără a sacrifica calitatea. Unii dintre acești profesioniști lucrează până la nivel de director la companii orientate spre turism și gestionează echipe întregi de colegi profesioniști.

La fel cum turismul vă poate duce oriunde, elevii pot câștiga un Master în Turism Durabil de oriunde, cu o conexiune la internet. Elevii care preferă sălile de clasă tradiționale pot alege între universitățile locale, regionale și internaționale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Turism
  • Turism durabil
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu