Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 121 Diplome de Masterat în Turism 2024

121 Masterat Programe în Turism 2024

Prezentare generală

Ai vis de un loc de muncă care ar fi conectate la călătorie şi familiarizarea cu alte culturi? Eşti, probabil, un calator condimentată care a însuşit-o altă limbă sau două? Apoi, un program de masterat în Turism şi Ospitalitate poate fi exact ceea ce aveti nevoie.

În domeniul Turism / Ospitalitate poţi învăţa o varietate de lucruri, cum ar fi organizarea şi planificarea excursii, modul în care industria de lucrări, de strategii de marketing, de consiliere şi de drept. O diplomă în Turism / Ospitalitate vă va oferi o mulţime de cunoştinţe practice şi uşile deschise la mai multe cariere în afaceri. Cu o diplomă de masterat în Turism / Ospitalitate vă poate contribui la dezvoltarea atât aspectele economice şi culturale în industria turismului.

Pe acest site veţi găsi în toată lumea de programe care vă vor permite să găsiţi cele cariera din visele tale! Va oferim acces la programe în Hospitality, Turism şi turism / ospitalitate de Management, pentru a mentiona doar cateva. Deci, defilaţi în jos şi a vedea dacă acest lucru ar putea fi de interes pentru tine!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Turism
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (121)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu