Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 40 Diplome de Masterat în Transport 2024

40 Masterat Programe în Transport 2024

Prezentare generală

Gradele de transport sunt axate pe logistică, infrastructură și politici legate de transport. Acest domeniu de studiu își propune să ofere studenților o înțelegere cuprinzătoare a industriei și a provocărilor acesteia.

În timpul unui program de studii în transport, veți explora diverse aspecte ale sistemelor de transport, inclusiv terestre, aeriene și maritime. Unele dintre subiectele cheie acoperite în aceste programe includ planificarea și politica de transport, managementul lanțului de aprovizionare, logistica și ingineria transporturilor.

Absolvenții cu o diplomă în transporturi pot urma o varietate de cariere atât în sectorul public, cât și în cel privat. Unele posturi populare includ planificator de transport, inginer de transport și manager de logistică.

Fă primul pas către un viitor interesant și împlinit cu o diplomă de transport!

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Transporturi și Logistică
  • Transport
Domenii de studiu
  • Transporturi și Logistică (40)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu