Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 22 Diplome de Masterat în Traduceri 2024

22 Masterat Programe în Traduceri 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un grad academic, care poate fi urmărit după finalizarea o diplomă de licență. Un maestru în Traduceri este o alegere bună pentru cei care sunt bilingve și doresc să facă o carieră din asta.

Ce este un Master în Traduceri? Acest curs de studiu este conceput pentru a pregăti studenții bilingvi și multilingve competenți să lucreze ca traducători. Elevii își dezvolte aptitudinile lor tehnice, lingvistice, precum și profesionale, precum și să câștige experiență prin stagii. Programe de traducere variază, dar cele mai multe vor combina predarea la clasă și demonstrație de laborator pentru a construi abilitățile de comunicare versatile. Elevii vor învăța aplicații informatice, terminologie, abilități de management de proiect, precum și modul de a furniza traduceri eficiente și corecte.

Există o serie de beneficii pentru cei cu un master în traducere. Se expune pe elevi la o varietate de culturi și oameni, și ei sunt capabili de a negocia și de a crea căi de sens între părți aflate în conflict.Studenții învață cum să se angajeze politic, etic, și creativ cu diferite persoane.

Ca o diplomă de master în traducere este orientată spre studenți din mai multe țări, există mai multe programe sunt oferite în întreaga lume. Durata programelor specifice, precum și amplasarea, duce la costuri diferite. Pentru a afla exact cât de mult costurile de școală, luați legătura cu departamentul de admitere direct.

Un maestru în traducere pregătește studenții pentru o serie de cariere în întreaga lume. Absolvenții sunt traducători și interpreți competenți, și există o cerere mare pentru ei în multe domenii diferite. În funcție de interesele dumneavoastră, un grad poate duce la o carieră în drept, politică, finanțe, guvern, management, alfabetizare, afaceri, sau medicină.

Pentru cei cu viața ocupat, gândindu câștiga o diplomă de master poate părea copleșitoare. Cu toate acestea, multe școli oferă acum posibilitatea de a lua cea mai mare parte de cursuri on-line.Această flexibilitate permite mai mulți studenți să câștige gradul lor pe cont propriu calendar. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Traduceri
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu