Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Topografie 2024

1 Masterat Programe în Topografie 2024

Prezentare generală

O diplomă de master poate stabili acreditările profesionale ale unei persoane în domeniul său ales și poate fi o poartă de doctorat. Poate deschide multe oportunități în viața personală și profesională.

Ce este un maestru în domeniul geodeziei? Acest tip de program dezvoltă în mod obișnuit abilitățile studenților de a produce o hartă sau un plan de construcție prin înregistrarea caracteristicilor zonei funciare. Elevii pot alege dintr-o varietate de cursuri care acoperă matematica, filosofia și istoria studierii, precum și cursuri care acoperă reglementările clădirilor, codurile și principiile de inginerie. Elevii au în mod obișnuit oportunități de a se specializa în anumite domenii de topografie, cum ar fi geodezice, topografice, asortate, fotogrametrie și cadastrale. O diplomă de master este de obicei acordată după ce studenții finalizează aproximativ doi ani de cursuri la nivel de absolvent.

Elevii care lucrează spre un maestru în domeniul cercetării pot dezvolta o capacitate mai mare de a descifra și de a înțelege probleme matematice complicate. Ei învață adesea să folosească tehnologie sofisticată pentru a efectua măsurători precise, precum și pentru a câștiga expertiză cu privire la proprietățile fizice ale solului și mineralelor. Toate aceste abilități pot ajuta absolvenții să obțină locuri de muncă mai puternice.

Costurile pentru școlarizare, cărți și cazare pentru acest program pot varia pentru fiecare persoană și instituție. Durata programului ar putea afecta cheltuielile globale. Compararea diferitelor instituții este adesea cel mai bun mod de a identifica costurile totale.

Persoanele care finalizează un program de masterat în domeniul geodeziei pot găsi muncă ca inspectori și certificatori în industria construcțiilor. Experiența și educația avansată în acest domeniu pot deschide oportunități de conducere și de conducere, cum ar fi șef de șantier, șef de inginer de teren, manager de proiect și consultant. Absolvenții sunt, de asemenea, în cerere pe consiliile de planificare guvernamentală. Multe agenții guvernamentale și companii private angajează absolvenți ca inspectori pentru proiecte rutiere și de construcție.

Un program de masterat în programe de studii poate fi oferit de instituții de învățământ superior în multe locuri din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Construcții
 • Topografie
Domenii de studiu
 • Construcții (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe