Keystone logo

Filtre

 • Masterat
 • Modă
 • Textile
Domenii de studiu
 • Modă (21)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  21 Masterat Programe în Textile 2024

   Masterat Programe în Textile

   Aceasta este comun pentru oameni pentru a obține o diplomă de master astfel încât să poată avansa in cariera lor. Există mai multe avantaje pentru acest tip de program. Oamenii dezvolta abilitatile profesionale și personale în timp ce câștigă cunoștințe specifice într-un subiect. Acest lucru le permite să se diferențieze de ceilalți din forța de muncă.

   Ce este un Maestru în textile? Acest grad avansat se concentrează pe dezvoltarea și utilizarea textile din lume de design vestimentar. Desenele de astăzi se bazează foarte mult pe acest material pentru a crea haine și să crească brandurile lor. Deoarece fiecare textil este un pic diferit, este extrem de valoros pentru a avea cunoștințe în acest subiect. Există mai multe cursuri disponibile în întreaga lume pentru studenții interesați. Multe programe combina studiul de textile cu moda. Aceste clase sunt, de obicei, predate în campus pentru a promova învățarea mai bine. În timp ce în școală, elevii de obicei să învețe despre istoria proiectare, dezvoltare tesatura, proiectare cu țesături diferite, și mai mult.

   Există mai multe beneficii pentru obținerea o diplomă de master. Acest grad prezintă de multe ori studenții afară în industria modei. În multe cazuri, ei au mai multe oportunități pentru muncă. De asemenea, mulți oameni absolvent cu o mai bună înțelegere a îmbrăcăminte și aspectul producției în industria modei.

   Costul de obținere a diplomă de master depinde școlii. Deoarece există universități din întreaga lume, este greu de a determina o taxă specială. În schimb, este o idee bună să cerceteze costurile de școlarizare cu biroul de admitere a.

   Elevii care au absolvit cu un Master în textile sunt, de obicei calificat pentru a lucra într-o varietate de roluri în lumea modei. Mulți oameni lucrează pe partea de producție a industriei. Ei lucrează cu designeri și producători pentru a ajuta la producerea și / sau haine de design. Unii oameni lucrează pentru companii mari, iar alții lucrează ca antreprenori. Alții merg pe pentru a proiecta propria linie de haine.

   Cel mai bine este să te uiți online dacă doriți să se aplice la acest tip de program. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.