Keystone logo

21 Masterat Programe în Pedagogie Predare TESOL 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Predare
  • TESOL
Domenii de studiu
  • Pedagogie (21)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Pedagogie Predare TESOL

Predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL) este o cale de carieră provocatoare, dar extrem de plină de satisfacții, care este deosebit de potrivit pentru profesionisti cu un grad ridicat de competențe interculturale și un interes în lucrul cu oameni din întreaga lume. Deschiderea ușilor pentru predare atât în ​​instituțiile publice și private în țări din întreaga lume, masterat în TESOL absolvenții sunt, de asemenea, calificat pentru posturi administrative în școlile de limbi străine, cum ar fi roluri de supraveghere sau chiar ca director de studii.

Master în programe de TESOL sunt oferite atât cu normă întreagă și part-time, cu programe în general, durează aproximativ doi ani. În plus față de o diplomă de licență (Bachelor 's) universități și instituții care oferă programe de masterat în TESOL uneori cere solicitanților să aibă o anumită experiență de predare. Unele programe de masterat în TESOL sunt chiar oferite on-line pentru a face studiul simultan și de a lucra posibil pentru profesori.Evaluările de masterat în programele TESOL se bazează în mare parte pe sarcini scrise, deși unele programe este necesar, de asemenea, elevii să demonstreze abilitățile lor practice într-o sală de clasă reală.

Dacă aveți o diplomă de licență 's și un interes puternic în predarea limbii engleze ca a doua limbă, apoi un masterat în TESOL ar putea fi potrivit pentru tine. Derulați în jos pentru a citi mai mult azi!